Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer URIAŞ la CFR Cluj. Un club dintr-un campionat de top a pus banii pe masă pentru fotbalistul lui Dan Petrescu

Un nou transfer URIAŞ la CFR Cluj. Un club dintr-un campionat de top a pus banii pe masă pentru fotbalistul lui Dan Petrescu

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj este foarte aproape de calificarea în grupele Conference League, performanţă care i-ar asigura o lovitură financiară importantă campioanei României.

CFR Cluj este marea favorită la calificarea în grupele Conference League. Echipa lui Dan Petrescu a remizat, scor 0-0, în deplasarea de la Maribor, iar acum are prima şansă în returul de pe propriul teren.

Dacă va obţine calificarea în grupele competiţiei, CFR Cluj îşi va asigura 2,94 milioane de euro, iar oficialii ardelenilor sunt aproape să mai dea o nouă lovitură importantă şi pe piaţa transferurilor.

Claudiu Petrila a avut evoluţii extrem de apreciate în ultimul an în tricoul campioanei României, iar acum mai multe cluburi din fotbalul internaţional se luptă pentru semnătura mijlocaşului. Galatasaray, Fenerbahce, Osasuna şi un club din MLS au făcut oferte pentru Petrila, însă Nelu Varga n-a fost deloc mulţumit de propunerile primite.

Finanţatorul ardelenilor a transmis că vrea cinci milioane de euro şi 25% dintr-un viitor transfer pentru a renunţa la serviciile mijlocaşului, iar o ofertă asemănătoare este pregătită să pună pe masă Real Valladolid.

Echipa finanţată de legendarul fotbalist brazilian Ronaldo are un start de sezon modest, cu un singur punct obţinut în La Liga în primele două etape disputate, astfel că oficialii clubului au pregătit o listă de transferuri. Claudiu Petrila se află printre jucătorii doriţi de Valladolid, însă mutarea s-ar putea rezolva după meciul retur dintre CFR Cluj şi Maribor.

Dacă echipa din La Liga va achita cele cinci milioane de euro pentru Petrila, fotbalistul va fi al treilea cel mai scump jucător vândut de ardeleni, după Alvaro Pereira (6,5 milioane de euro) şi Lacina Traore (6 milioane de euro).

  • 1 gol a marcat Claudiu Petrila în cele 12 meciuri jucate pentru CFR Cluj în actuala stagiune, în toate competiţiile
  • 1,5 milioane de euro valoerază Petrila, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare