Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mario Camora şi Mirel Rădoi, atacaţi înaintea meciului naţionalei cu Islanda: "Pleacă, impostorule... şi ia-l şi pe pensionarul naturalizat cu tine"

Mario Camora şi Mirel Rădoi, atacaţi înaintea meciului naţionalei cu Islanda: "Pleacă, impostorule... şi ia-l şi pe pensionarul naturalizat cu tine"
Comentarii

Facţiunea Uniţi sub tricolor, grup ultras care susţine echipa naţională a României, i-a criticat pe Mirel Rădoi şi Mario Camora, înaintea partidei cu Islanda.

România porneşte din nou la drum în preliminariile Mondialului din 2022, după un start ratat, ca puncte câştigate. Uniţi sub tricolor a avut un nou mesaj îndreptat împotriva lui Mario Camora. 

Nici Mirel Rădoi nu a scpat de criticile galeriei: "Într-un déjà vu oribil început acum un an tot în Islanda, când prin selecţia şi alegerea repetentului de pe banca tehnică, debuta în naţionala României primul străin în istoria acestei reprezentative, iar tricolorii pierdeau calificarea spre finala pentru Euro cu două goluri luate exact pe banda lusitanului... parcă totul se repetă, România are un prim meci decisiv într-o altă campanie ca şi ratată, aşa cum au fost ratate pe bandă rulantă toate obiectivele acestui pseudo-selecţioner, iar printre foarte puţinii supravieţuitori ai acelei echipe se numără eterna speranţă lusitană, care în majoritatea meciurilor la naţională a făcut mai mult gafe decisive, la fel ca pentru echipa lui de club în acest sezon de cupe europene. 

Un scenariu ciudat de asemănător ca în toamna trecută, iar dacă şi finalitatea va fi aceeaşi în acest meci sau următoarele, aşteptăm cu nerăbdare demisia scontată a celui mai prost antrenor din istoria naţionalei.

Pleacă, impostorule... şi ia-l şi pe pensionarul naturalizat cu tine, în negura memoriei şi poate în cea mai neagră filă a istoriei naţionalei!", a scris facţiunea Uniţi sub tricolor. 

Meciul Islanda - România, din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, poate fi urmărit, în format live text, pe Telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: echipa nationalaislanda romaniamario camora 

viewscnt
Articole similare