Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Ţicu trăieşte visul oricărui junior. Căpitanul Petrolului evoluează alături de ”unul dintre idolii” săi: ”Îmi doream să fiu ca el” | EXCLUSIV

Valentin Ţicu trăieşte visul oricărui junior. Căpitanul Petrolului evoluează alături de ”unul dintre idolii” săi: ”Îmi doream să fiu ca el” | EXCLUSIV

Petrolul

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Valentin Ţicu (21 de ani), căpitanul Petrolului Ploieşti, a dezvăluit că trăieşte visul fiecărui junior. Fundaşul stânga are norocul de a evolua alături de unul dintre fotbaliştii pe care îi idolatriza în copilărie, fiind un fan al ”lupilor galbeni” de mic.

După şase ani de absenţă din Liga 1, Petrolul Ploieşti a reuşit să câştige divizia secundă în ultimul sezon şi să îşi asigure revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Printre oamenii de bază din ultima stagiune s-a numpărat şi Valentin Ţicu, un produs al academiei prahovenilor, care poartă banderola de căpitan în ciuda vârstei sale fragede.

Jucătorul de 21 de ani a fost crescut în spiritul Petrolului şi era prezent la meciuri încă de la 10-11 ani, perioadă în care evolua pentru echipele de juniori ale ”lupilor galbeni”.

Ca orice tânăr suporter, Ţicu avea mai mulţi favoriţi, iar acum are norocul de a evolua alături de unul dintre aceştia, Gicu Grozav (31 de ani).

Căpitanul Petrolului a dezvăluit că l-a idolatrizat pe actualul său coechipier şi că i-a recunoscut şi lui acest lucru în momentul în care a revenit pe Ilie Oană.

În plus Ţicu l-a ”nominalizat” şi pe Laurenţiu Marinescu (38 de ani) ca fiind unul dintre idolii pe care îi are acum alături. Fostul mijlocaş face parte din stafful lui Nae Constantin.

Valentin Ţicu trăieşte visul oricărui junior

”(n.r. dintre colegii mai experimentaţi, la cine te uitai când erai micuţ?) La Gicu Grozav, am fost şi aici, la Petrolul, eram în tribună şi îl admiram foarte mult.

I-am spus-o şi când a venit, că îl admiram, a fost unul dintre idolii mei, pentru că era tânăr, atrăgea foarte mult atenţia, îl iubea lumea şi îmi doream să fiu şi eu ca el.

Dar şi Laurenţiu Marinescu, care acum e în stafful echipei. (n.r. şi te gândeai atunci că vei fi coleg cu un astfel de jucător?) Nu. Îmi doream pur şi simplu să fiu ca ei.

Am muncit ca să îmi îndeplinesc visul acesta şi o parte din el s-a îndeplinit, dar mai e de muncit, îmi doresc să joc şi sub culorile naţionalei mari, să joc prin Europa, mă refer la meciuri internaţionale.

Mai sunt obiective personale pe care nu le-am atins”, a declarat Valentin Ţicu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: valentin ţicu 

viewscnt
Articole similare