Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ratare incredibilă în Petrolul - Botoşani! Jumătate de poartă era goală, Pap era victimă sigură, dar Jair a trimis inexplicabil pe lângă

VIDEO | Ratare incredibilă în Petrolul - Botoşani! Jumătate de poartă era goală, Pap era victimă sigură, dar Jair a trimis inexplicabil pe lângă

Superliga

Comentarii

Duminică seara, Petrolul Ploieşti avea să primească vizita lui FC Botoşani, în cea de a noua etapă a Ligii 1. După ce deschiseseră scorul, ”lupii galbeni” au avut şansa de a îşi mări avantajul, dar Jair a irosit ocazia inexplicabil.

Ratare incredibilă în Petrolul - Botoşani

Aflată pe podiumul Ligii 1 după opt etape şi traversând o serie de şase partide fără înfrângere, moralul era de partea Petrolului înaintea confruntării cu Botoşani.

”Lupii galbeni” par aproape imbatabili pe teren propriu şi au început confruntarea împotriva moldovenilor în atac, contrar criticilor primite de Nae Constantin şi echipa sa în ultima vreme.

Christian Irobiso a reuşit să deschidă scorul încă din minutul 22, iar Jair a avut şansa de a dubla avantajul înainte de pauză, când a primit o pasă perfectă în faţa porţii, care l-a lăsat într-o poziţie ideală.

Cu o bună parte din poartă lăsată liberă de Pap, portarul Botoşaniului era victimă sigură, dar Jair s-a decis să îi dea o mână de ajutor şi să trimită inexplicabil pe lângă.

Brazilianul nu este primul care o comite în acest sezon: Mistrati şi Olaru ”concurau” deja pentru ratarea sezonului.

Afla mai multe despre: petrolul ploieşti 

viewscnt
Articole similare