Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Buhăcianu vine mai degrabă”. Transferul dorit de Rapid, analizat în studioul Orange Sport: ”Nu accept ceva lipsit de logică” | VIDEO EXCLUSIV

”Buhăcianu vine mai degrabă”. Transferul dorit de Rapid, analizat în studioul Orange Sport: ”Nu accept ceva lipsit de logică” | VIDEO EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Cu doar o zi rămasă din perioada de mercato, Rapid doreşte să mai transfere un atacant şi ar avea doi jucători pe listă.Unul dintre aceştia ar fi Denis Drăguş (23 de ani), care evoluează în prezent la Standard Liege, în Belgia.

Deşi l-a adus deja pe Marko Dugandzic la club şi urmează să beneficieze şi de revenirea lui Jakob Vojtus, în urma unei accidentări, Rapid îşi mai doreşte un vârf.

Adi Mutu consideră că are nevoie de trei atacanţi de meserie în lot, astfel că i-a ”delegat” pe conducători să înceapă căutarea.

Se zvonea că giuleştenii ar lua în calcul două variante: pe Daniel Paraschiv (23 de ani), de la Hermannstadt, şi pe Denis Drăguş, de la Standard Liege.

Invitaţi în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi MM Stoica au fost categorici că jucătorul din prima ligă a Belgiei are şanse minime să vină la Bucureşti, după ce au auzit de interesul Rapidului.

Cei doi chiar s-au amuzat pe această temă, glumind că giuleştenii ar putea încerca mai degrabă transferul lui Valentin Buhăcianu (28 de ani), tot de la Hermannstadt.

Transferul dorit de Rapid, analizat în studioul Orange Sport

Panduru:

-Drăguş dă goluri pe acolo, de ce ar veni? L-am văzut ce joacă, m-am uitat acolo să văd ce joacă, când jucau 3-5-2, juca unul dintre vârfuri, dar l-am văzut şi în 4-2-3-1, în partea stângă.

MM:

-Cum juca la Hagi şi la naţională. Ideea e că dacă el marchează acolo...

Panduru:

-A marcat şi anul trecut şase goluri.

MM:

-Ce salariu are? Ştiu că a marcat şi anul trecut.

Panduru:

-De ce ar veni?

MM:

-Cum ar putea să vină aici? Chestia asta mă... nu. Nu pot să accept o chestie lipsită de logică, are salariul foarte mare acolo, ar trebui să vină pe un salariu... nu e un jucător de care o echipă să se dispenze pentru că nu prinde echipa şi balast, e un jucător important, cum să vorbeşti de... nu există aşa ceva.

Panduru:

-Buhăcianu vine mai degrabă.

MM:

-Buhăcianu poate să vină, Sibiu îl lasă. Ăla e de promovare în Liga 1, nu e de play-off.

Sosit la Standard în 2020, Drăguş a devenit om de bază de abia în ultima stagiune, dar este în prezent aproape titular incontestabil în Belgia.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare