Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nae Constantin, mustrat de Basarab Panduru pentru discursul ţinut în urma meciului cu Botoşani: ”Nu e adevărat, nu văd de ce te superi” | EXCLUSIV

Nae Constantin, mustrat de Basarab Panduru pentru discursul ţinut în urma meciului cu Botoşani: ”Nu e adevărat, nu văd de ce te superi” | EXCLUSIV

Petrolul

Comentarii

Duminică seara, Petrolul Ploieşti a reuşit să îşi prelungească seria de meciuri fără înfrângere la şapte partide, după ce a învins-o pe FC Botoşani, scor 2-1, în a noua etapă a Ligii 1. Christian Irobiso şi Gicu Grozav au marcat pentru ”lupii galbeni”.

Petrolul şi-a continuat forma bună şi în etapa a noua a Ligii 1, reuşind să atingă borna de şapte meciuri fără înfrângere la rând, după victoria cu FC Botoşani.

Echipa pregătită de Nae Constantin s-a impus cu 2-1 şi a practicat un fotbal mult mai frumos decât la ultimele partide, lucru evidenţiat de antrenorul ploieştenilor în urma jocului.

Tehnicianul Petrolului este de părere că echipa sa merită să nu mai fie criticată şi că mai degrabă ar trebui să fie văzută în aceeaşi lumină ca Hermannstadt.

Sibienii au fost lăudaţi pentru stilul lor de joc şi rezultatele neaşteptat de bune obţinute, însă Basarab Panduru este de părere că Petrolul nu e vrednică de aceleaşi cuvinte frumoase.

Fostul ”tricolor” a recunoscut că Petrolul a jucat mai frumos duminică seară, dar l-a mustrat pe Constantin pentru discursul ţinut în urma victoriei cu Botoşani.

Nae Constantin, mustrat de Basarab Panduru în urma victoriei cu Botoşani

”(n.r. lumea vorbeşte mai frumos de Hermannstadt decât de Petrolul) E corect, aşa şi trebuie, Hermannstadt a jucat mai frumos. Ai jucat în seara asta, am vorbit că ai jucat fotbal.

(n.r. nu i-au picat bine ale comentarii lui Nae Constantin) Asta a altă poveste, dar realitatea asta este. Nu spui că au jucat mai bine decât Hermannstadt, că nu au jucat.

(n.r. au mai multe puncte) Aia e separat, o discuţie diferită. Vorbim de cine joacă mai frumos. Hermannstadt joacă mai frumos. Ai jucat diferit în seara asta, imediat am vorbit că ai jucat altceva.

Nu văd de ce trebuie să te superi sau să te deranjeze treaba asta. Aici are dreptate, nu avem multe soluţii, nu avem mulţi jucători, încercăm cu ce avem să scoatem maxim.

Şi ai reuşit să scoţi 17 puncte, să fii supărat... adică tu vrei să ne spui că joci la fel de bine, cel puţin, ca Hermannstadt, ceea ce nu e adevărat.

Nu zic că vrei să zici mai bine, dar nu e adevărat. Ăia au un fotbal mai frumos”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare