Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt probleme mai mari decât la Petrolul”. Nae Constantin a răbufnit şi acuză un alt club de dificultăţi financiare: ”Nu văd pe nimeni să întrebe”

”Sunt probleme mai mari decât la Petrolul”. Nae Constantin a răbufnit şi acuză un alt club de dificultăţi financiare: ”Nu văd pe nimeni să întrebe”

Superliga

Comentarii

Nae Constantin a tras concluziile după meciul câştigat de Petrolul Ploieşti cu FC Botoşani şi a acuzat un alt club că ar avea probleme financiare mai grave decât formaţia prahoveană.

Petrolul Ploieşti a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, pe FC Botoşani, într-un meci din etapa a noua a Superligii.

Învingătorii au marcat prin Irobiso ’22 şi Grozav ’64. Pentru oaspeţi a înscris Sno ‘90+1.

Nae Constantin a răbufnit după o nouă victorie: ”Sunt probleme mai mari decât la Petrolul”

La finalul meciului, Nae Constantin a comentat victoria elevilor săi, care rămân pe poziţia a treia în clasament, şi a avut un discurs acid cu privire la întrebările puse pe seama problemelor financiare existente la clubul ploieştean.

”Un joc echilibrat, o echipă care pune presiune, pasează bine, dar finalul a fost aşa cum ne place nouă la Ploieşti, să ne chinuim puţin, să dăm speranţe adversarului.

Irobiso, cel mai bun, omul meciului. Ştiam, de asta l-am adus, a trebuit să avem răbdare cu el. Astăzi răbdarea ne-a răsplătit. Meciul a fost destul de echilibrat, am avut şi un pic de şansă, i-am prins şi mai obosiţi.

Lumea laudă mai mult jocul lui Hermannstadt, pe al Petrolului încă nu, dar astea sunt posibilităţile acum la noi.

Ce să mai vorbim... Tamaş în apărare a fost foarte bun, aşa cum a fost în toate meciurile. Îl ştiu de mult timp, de copil îl ştiu, ne cunoaştem şi l-am simţit că nu vrea sa plece. Tot ce a fost a fost ca să tragă un semnal de alarmă.

Se tot vorbeşte de problemele de la Petrolul, dar dacă luăm toate echipele din Liga 1, vom găsi probleme mult mai mari decât la Petrolul. Nu văd pe nimeni să întrebe, de exemplu, ce probleme sunt la Botoşani.

Nu vreau să vi le spun eu, dar sunt probleme mai mari decât la Petrolul. La noi mai e un salariu restant şi sunt primele de obiectiv care vor fi plătite săptămâna viitoare.

Avem un vestiar unit, avem un vestiar cu jucători cu caractere. Au fost jucători care au fost aduşi şi din prisma caracterului.

Ne-am dorit foarte mult să nu stricăm vestiarul odata cu aducerea lui Gabi. L-am unit mai mult odată cu aducerea lui Budescu. Sper să fim mai puternici.

Aşteptăm mai mult de la Grozav, poate mai mult de atât, e vorba de acomodare probabil”, a declarat Nae Constantin, după meci.

 

Afla mai multe despre: nae constantinpetrolulbotosani 

viewscnt
Articole similare