Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Gabi a luat atitudine”. Nae Constantin, pregătit de orice după ce Tamaş a agitat apele la Petrolul: ”Dacă nu mai rămâne, trebuie să găsim soluţii”

”Gabi a luat atitudine”. Nae Constantin, pregătit de orice după ce Tamaş a agitat apele la Petrolul: ”Dacă nu mai rămâne, trebuie să găsim soluţii”

Petrolul

Comentarii

Nae Constantin a vorbit în contextul ultimelor declaraţii date de Gabi Tamaş, care a ameninţat cu plecarea de la Petrolul Ploieşti.

La finalul victoriei obţinute de Petrolul Ploieşti în faţa formaţiei Chindia Târgovişte, scor 3-2, Gabi Tamaş a ameninţat cu plecarea de la clubul de pe ”Ilie Oană”.

Gruparea prahoveană a anunţat că se confruntă cu grave dificultăţi financiare şi are nevoie de sprijin imediat. Totuşi, face eforturi, conform Orange Sport, pentru ca veteranul de 38 de ani să renunţe la gândul plecării.

Nae Constantin a reacţionat şi el cu privire la situaţia fundaşului său central şi evidenţiat problemele economice de la club.

”Eu îmi doresc din tot sufletul ca el să fie liniştit şi să rămână alaturi de noi. Dacă nu e fericit şi multumit de ce se întâmplă aici, nu ne putem pune contra.

Dacă e apt din toate punctele de vedere, fizic e ok, dacă şi mental e pregătit pentru meciul ăsta, o să fie în primul 11.

Gabi a luat atitudine şi e normal să o facă. Ce a făcut Gabi e un lucru normal că a luat atitudine. Să nu credeţi că n-au fost şi alţi jucători care să vorbească, doar că n-au ieşit public.

În afară de Gabi, la noi în vestiar sunt jucători cu personalitate şi şi-au spus tot timpul nemultumirile. Eu îl susţin şi l-am susţinut. E normal şi mi-aş dori ca echipa să fie plătita la zi. 

Lumea nu se înghesuie să vină lângă echipă şi conducerea face tot posibilul să ţină echipa pe linia de plutire.

Echipa asta nu o să mai dispară. A făcut o dată nişte paşi greşiţi, e momentul ca echipa asta să rămână mult timp în prima ligă.

Aşteptăm să vedem ce se întâmplă şi cu Gabi. Dacă el nu-şi doreşte să mai rămână alături de noi, cu siguranţă trebuie să mai găsim un fundaş central”, a declarat Nae Constantin, la o conferinţă de presă. 

Afla mai multe despre: petrolul ploiestitamasnae constantin 

viewscnt
Articole similare