Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mihai Stoica, dezlănţuit la adresa Stelei. Val de ironii înainte meciului cu Dinamo: "E hilar. Acesta nu e derby, cum să umple Arena Naţională?"

EXCLUSIV | Mihai Stoica, dezlănţuit la adresa Stelei. Val de ironii înainte meciului cu Dinamo: "E hilar. Acesta nu e derby, cum să umple Arena Naţională?"

Steaua

Comentarii

Derby-ul dintre Dinamo şi Steaua se joacă vineri, de la ora 21:30, pe Arena Naţională, iar cele mai importante faze ale partidei vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro. De asemenea, meciul va fi în direct la Orange Sport 1.

Prezent în studioul Orange Sport, managerul general al FCSB-ului, Mihai Stoica, i-a ironizat pe oficialii Stelei, chiar înaintea meciului cu Dinamo.

"Ai avut buget de un milion şi te-a bătut Carmen Bucureşti în baraj. Adică bătaie de joc faţă de banul public a fost mereu, nu numai acum. Mă întrebi dacă se umple Arena Naţională? (n.r. râde) Nu ştiu câţi vor fi, dar să vorbim că se umple Arena Naţională... Deja e hilar. Au fost 30 de mii de spectatori atunci cu Rapid, dar asta pentru că era Rapidul.

Nici nu mă interesează, dar n-are cum să se umple stadionul. Nu m-am uitat în viaţa mea la un meci unde a jucat CSA, nici măcar secvenţe nu am văzut. Poate doar aşa din greşeală pe la ştiri. Cum să fie ăsta derby-ul României din moment ce la noi bubuia stadionul când jucam cu Dinamo? O echipă care s-a născut în 2017 şi a jucat cu Mostiştea Ulmu şi cu Carmen Silva Eforie nu poate să aibă derby, aşa ceva nu există. Derby este cursa cailor, de aici a pornit termenul acesta.

Cineva care are 70 de ani poate să iasă de mână cu un copil de 4 ani, dar nu se poate bate în ring cu un copil de 4 ani" , a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

"Eu cred că vor fi vreo 20 de mii de spectatori. Şi mă uit şi la meci" , a spus Basarab Panduru.

"Depinde câte bilete ni se vor da, dar sunt convins că indiferent de câte locuri vom primi, toate vor fi pline.

Sunt mulţi suporteri stelişti care vor să vadă un derby cu Dinamo şi sperăm să vadă un meci spectaculos, mai ales pe Arena Naţională. Stadionul va fi plin" , a declarat Iulian Miu la Orange Sport.

Dinamo - Steaua se joacă pe Arena Naţională

Meciul Dinamo - Steaua, contând pentru etapa a şasea din liga secundă, se va disputa vineri seară, la ora 21:30, pe Arena Naţională.

"La meciul de duminică, suporterii noştri au avut foarte puţine bilete la dispoziţie, însă prezenţa lor s-a simţit foarte mult. Pentru meciul cu CSA am închiriat Arena Naţională, tocmai pentru că ştim ce fel de suporteri avem şi cât de mult contează prezenţa lor. O peluză plină va oferi un imens avantaj echipei, iar pentru adversar va fi ca un zid de netrecut.

Pe Arena Naţională, ai noştri au realizat cele mai frumoase coregrafii. Multe dintre ele au făcut înconjurul lumii. Suporterii vin la stadion şi pentru acest spectacol, unde nu avem rival. Vineri seară vom avea ocazia să arătăm şi în tribune ce înseamnă DInamo şi să arătam toturor ceea ce poate fi Dinamo la fiecare meci, de acum înainte.

Este un mesaj şi către investitori, pe care îi aşteptăm la derby, unde vor avea ocazia să vadă acel fenomen numit Dinamo, care trece cu mult dincolo de fotbal. În acelaşi timp, prezenţa masivă a suporterilor noştri reprezintă şi un ajutor financiar extrem de important pentru club. Suntem siguri ca şi jucătorii noştri se vor ridica la înălţimea atmosferei din tribune şi că vor realiza o partidă memorabilă", au transmis, într-un comunicat comun, Vlad Iacob (administrator special Dinamo 1948) şi Eduard Ziriakus – Galan (preşedinte DDB).

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare