Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sunt probleme financiare la FC Botoşani? Răspunsul lui Valeriu Iftime după ce Nae Constanin l-a acuzat că nu şi-a plătit jucătorii

Sunt probleme financiare la FC Botoşani? Răspunsul lui Valeriu Iftime după ce Nae Constanin l-a acuzat că nu şi-a plătit jucătorii

FC Botoșani

Comentarii

La finalul partidei dintre Petrolul şi Botoşani, când a fost întrebat despre problemele financiare ale echipei sale, Nae Constantin a ripostat şi a afirmat că şi formaţia moldoveană sunt restanţe salariale, acuzaţie care l-a făcut pe patronul Valeriu Iftime să dea un răspuns ferm.

Deşi au fost printre revelaţiile acestui început de sezon, Hermannstadt şi Petrolul Ploieşti trec prin grave probleme financiare, iar jucătorii au fost nevoiţi să îndure luni de neplată.

Fotbaliştii s-au plâns de condiţiile de la cluburi la flash-interviurile de după meciuri şi au pus presiune pe conduceri să rezolve situaţiile cât mai rapid, ameniţând că vor depune memoriu.

Întrebat de problemele de la echipa sa în urma victoriei cu FC Botoşani, Nae Constantin a ripostat şi a afirmat că şi la formaţia moldoveană ar fi restanţe salariale.

Declaraţia sa a fost una surprinzătoare, întrucât nu s-a mai auzit până acum că ar fi probleme la formaţia patronată de Valeriu Iftime.

Iar asta susţine şi finanţatorul lui FC Botoşani. Iftime l-a contrazis pe antrenorul Petrolului şi a dezvăluit că salariile la echipa sa se plătesc ca la FCSB, adică o dată la trei luni.

Sunt probleme financiare la FC Botoşani?

Nu ştiu de unde acest domn antrenor de la Petrolul are asemenea informaţii! Noi avem un sistem de salarizare acceptat de toată lumea, iar jucătorii primesc salariile din trei în trei în trei luni.

Aşa că, la noi nu sunt acum restanţe salarile. În rest nu mă apuc eu acum să îi dau o altfel de replică domnului Nae Constantin”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Prosport.

În ciuda problemelor financiare pe care le traversează, Petrolul se află pe poziţia a treia în clasament, cu 18 puncte însumat din cele nouă partide disputate.

”Lupii galbeni” sunt neînvinşi de şapte etape, dar situaţia s-ar putea schimba dacă salariile continuă să întârzie. După ce Gabi Tamaş a ameninţat că va pleca dacă nu va fi plătit, şi alţi jucători i-ar putea urma exemplul.

Într-o situaţie similară se află şi Hermannstadt, care este neînvinsă în campionat şi a reuşit să strângă 13 puncte din şapte runde, chiar dacă jucătorii nu mai fuseseră plătiţi de trei luni.

Afla mai multe despre: valeriu iftime 

viewscnt
Articole similare