Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Ilie, episod uluitor cu Sabin Ilie. ”Cobra” nu a ştiut de transferul fratelui său la Valencia: ”Am crezut că e o glumă”. Povestea fascinantă care a lăsat lumea cu gura căscată | EXCLUSIV

Adi Ilie, episod uluitor cu Sabin Ilie. ”Cobra” nu a ştiut de transferul fratelui său la Valencia: ”Am crezut că e o glumă”. Povestea fascinantă care a lăsat lumea cu gura căscată | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Adi Ilie (48 de ani) a fost invitatul lui Silviu Tudor Samuilă la podcastul Orange Sport şi a povestit un episod fabulos despre venirea frateleui său, Sabin Ilie (47 de ani), la Valencia. Povestea l-a lăsat cu gura căscată pe moderarotul podcastului.

Poveştile fabuloase ale "Cobrei" sunt într-un episod de o oră şi jumătate, duminică, de la 10:30, pe canalul de YouTube Orange Sport Romania.

Printre multele subiecte dezbătute alături de moderatorul Silviu Tudor Samuilă, la podcastul Orange Sport, Adi Ilie a vorbit şi despre cum a ajuns fratele său cu un an mai mic, Sabin, la Valencia.

Cei doi au fost coechipieri timp de şase luni la formaţia de pe ”Mestalla”, la sfârşitul secolului trecut.

Adi Ilie, episod uluitor cu Sabin Ilie. ”Cobra” nu a ştiut de transferul fratelui său la Valencia: ”Am crezut că e o glumă”. Cum a aflat şi ce i-a spus când s-au întâlnit | EXCLUSIV 

”Cobra” a avut mai mult succes la Valencia. A evoluat în culorile ”liliecilor” timp de patru sezoane şi jumătate, între ianuarie 1998 şi iulie 2002, şi a cucerit, printre mai multe trofee, un titlu în Spania (2002) şi a atins de două ori finala UEFA Champions League (2000, 2001), pierdută însă de fiecare dată.

Acesta a strâns în total 113 meciuri pentru Valencia, marcând 37 de goluri şi pasând decisiv de 15 ori.

De partea cealaltă, Sabin Ilie a avut o experienţă de scurtă durată la Valencia (iulie 1998 - ianuarie 1999). reuşind să adune doar trei prezenţe pentru ”lilieci”.

Adi Ilie i-a dezvăluit lui Silviu Tudor Samuilă că nu a ştiut deloc de transferul fratelui său la Valencia, unul făcut la şase luni după venirea ”Cobrei” pe ”Mestalla”.

”N-am ştiut că se transferă Sabin. Eram plecat în vacanţă, n-am ştiut. Am aflat, mi-a dat cineva telefon în vacanţă şi mi-a zis <<vezi că frate-tu a ajuns la Valencia>> şi am crezut că e o glumă.

Nu mergea telefonul mobil pe vremea aia. Mi-am dat seama că nu o să joace la Valencia. Şi el mi-a spus la un moment dat că dacă <<ştiam că tu şi Lopez sunteţi aşa de buni, nu mai făceam alegerea asta>>.

Hai că de Lopez nu ştiai foarte bine, dar pe mine (n.r. râde). Cam aşa... Pe Lopez nu-l cunoşteai, dar pe mine? Nu ţi-ai dat seama, cât timp am jucat împreună, nivelul...”, a declarat Adi Ilie, la ”Sportcast cu Sile”.

În afară de Valencia, Adi şi Sabin Ilie au fost coechipieri şi la Steaua, înainte ca cei doi să ia calea străinătăţii.

Poveştile fabuloase ale lui Adi "Cobra" Ilie sunt cuprinse într-un episod de o oră şi jumătate în cadrul ”Sportcast cu Sile” şi sunt disponibile începând cu ziua de duminică, de la 10:30, pe canalul de YouTube Orange Sport Romania.

Afla mai multe despre: adi ilievalencia 

viewscnt
Articole similare