Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a aflat unde vrea să se transfere Florinel Coman! Surpriză, după ce vestea s-a răspândit printre cei din club

FCSB a aflat unde vrea să se transfere Florinel Coman! Surpriză, după ce vestea s-a răspândit printre cei din club

FCSB

Comentarii

Florinel Coman a ajuns căpitan la FCSB, la 24 de ani, dar se gândeşte să părăsească echipa la care se află de cinci ani. Gigi Becali a anunţat public că cel pe care l-a poreclit "Mbappe" a cerut să fie împrumutat. Finanţatorul crede că fotbalistul vrea să se ducă la o altă echipă din România, dar interimarul Mihai Pintilii a anunţat ce destinaţie vizează atacantul lateral.

Unde îşi doreşte să se transfere Florinel Coman de la FCSB

Accidentările repetate i-au blocat ascensiunea lui Florinel Coman, care a ajuns rezervă la FCSB în acest sezon, după mult timp. Cu trei goluri şi trei pase decisive în 22 de meciuri, fotbalistul simte că e cazul să-şi găsească o altă echipă, unde să aibă un nou start în carieră. 

Gigi Becali intuieşte echipa din România la care şi-ar dori să ajungă jucătorul pentru care i-a plătit Viitorului Constanţa suma de trei milioane de euro, în 2017.

"El mi-a spus că el ar vrea să îl dau undeva împrumut. Probabil o avea ceva de prin România, că cere o hârtie. Probabil undeva pe aici, cam bănuiesc eu ce. El mi-a spus că el ar vrea să îl dau undeva împrumut. Probabil o avea ceva de prin România, că cere o hârtie", a declarat Gigi Becali, la Prima Sport. 

Antrenorul interimar de la FCSB, Mihai Pintilii, a aflat unde vrea să se transfere, de fapt, Florinel Coman. Deşi "Mbappe" nu l-a informat că vrea să părăsească echipa, Pintilii a dezvăluit că fotbalistul caută o variantă în străinătate, o surpriză, ţinând cont că se află într-o formă slabă a carierei. 

De altfel, Gigi Becali nu a reuşit să-l vândă pe Florinel Coman pe suma dorită nici în momentul în care atacantul impresiona pentru FCSB. 

"S-a antrenat foarte bine, era cu zâmbetul pe buze (n.r. - la antrenament). Nu, nu mi-a zis nimic şi din discuţiile avute cu el nu mi-a zis niciodată că vrea să plece, doar să se transfere ca orice jucător care e aici sau care vrea să plece afară. Eu nu l-aş vedea (n.r. - în România). Te duci... CFR joacă, dar nu cred că CFR îşi permite. 

Din ce ştiu eu, nu-şi doreşte să meargă în România. Dacă aveai 31, 32, 37 de ani, îţi permiţi să te întorci la un club (n.r. - la Farul Constanţa), e ceva normal. Prima opţiune... Ar trebui să meargă afară şi m-aş bucura pentru el", a declarat Mihai Pintilii, în ultima conferinţă de presă. 

În trecut, agentul Giovanni Becali a dezvăluit, pentru Orange Sport, că FCSB a avut o ofertă de nouă milioane de euro pentru Florinel Coman din Portugalia. La scurt timp, o ofertă a apărut şi din MLS. 

  • 173 de meciuri, 37 de goluri şi 43 de pase decisive sunt cifrele lui Florinel Coman la FCSB. 

 

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbmihai pintilii fcsbflorinel coman plecare fcsbflorinel coman mihai stoica 

viewscnt
Articole similare