Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Patrick Mouratoglou, propunere pentru Mihaela Buzărnescu: ”A insistat să merg acolo”

EXCLUSIV | Patrick Mouratoglou, propunere pentru Mihaela Buzărnescu: ”A insistat să merg acolo”

Special

Comentarii

Mihaela Buzărnescu a povestit în cadrul podcastului Orange Sport, ”1 la 1”, cu Mircea Meşter, şi despre propunerea pe care a primit-o de la Patrick Mouratoglou.

În această ediţie a podcastului Orange Sport, ”1 la 1”, Mircea Meşter a avut-o invitată pe Mihaela Buzărnescu, una dintre cele mai cunoscute jucătoare de tenis din România.

Ea a povestit cum Patrick Mouratoglou a dorit-o la un moment dat în academia sa, dar a avut oferte şi de la două academii din SUA.

Propunerea pe care Mihaela Buzărnescu a primit-o de la Patrick Mouratoglou

Mihaela Buzărnescu a fost una dintre cele mai talentate jucătoare de tenis din generaţia sa. Sportiva născută în Bucureşti a dominat competiţiile de junioare şi a impresionat şi la turneele importante de la nivel mondial.

Înainte de vârsta majoratului, Mihaela Buzărnescu a fost considerată una dintre cele mai promiţătoare jucătoare din lume.

Când era pe val, Mihaela Buzărnescu spune că a primit o ofertă inclusiv de la academia lui Patrick Mouratoglou, una dintre cele mai apreciate din lume.

”Am fost numărul 1 în Europa, la 14 ani, la 16 ani... Am câştigat Master-urile, campioană naţională şi europeană la junioare, adică a fost aşa trecere... După aceea, imediat, am făcut puncte şi la senioare şi era super OK. Adică eram chiar... toţi vorbeau de mine.

Mouratoglou, am fost la ei, voiau să mă ia, au insistat să mă ia să mă antrenez la ei... Au mai fost două academii din America... Aveam între 16 şi 18 ani. După ce am ieşit eu campioană europeană şi am câştigat Masters-ul la juniori.

Chiar sunt fericită de tot ce am realizat la viaţa mea, indiferent de accidentări şi aşa mai departe. Chiar am făcut lucruri pe care mulţi şi le doresc. Cred că ar trebui să fiu mult mai mândră de mine”, a spus Mihaela Buzărnescu în cadrul podcastului Orange Sport, ”1 la 1”, cu Mircea Meşter.

Din păcate pentru ea, Mihaela Buzărnescu s-a confruntat atunci cu o accidentare la spate care a ţinut-o pe margine timp de 6 luni. În urma acelei probleme, Buzărnescu şi-a pierdut sponsorii, tocmai când îşi făcuse debutul la senioare.

Ulterior, s-a confruntat cu foarte multe accidentări, care au împiedicat-o să atingă vreodată potenţialul maxim.

Mihaela Buzărnescu şi-a revenit pe finalul carierei, când a avut o serie excelentă de rezultate şi, în august 2018, a ajuns până pe locul 20 în clasamentul WTA.

Afla mai multe despre: buzarnescu 

viewscnt
Articole similare