Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu e glumă! CFR vrea să transfere un jucător cotat la 5,5 milioane de euro: ”Patronului i-a plăcut foarte mult de el”

 Nu e glumă! CFR vrea să transfere un jucător cotat la 5,5 milioane de euro: ”Patronului i-a plăcut foarte mult de el”

CFR Cluj

Comentarii

Nelu Varga îşi doreşte să transfere la CFR Cluj un fotbalist cu un CV impresionant şi pentru care, de-a lungul timpului, s-au plătit sume de transfer care în total au atins 32,3 milioane de euro.

CFR Cluj este singura echipă din România care s-a calificat în primăvara Conference League. În plus, are şanse importante să câştige un nou titlu în Liga 1.

Cu toate aceste, Nelu Varga este în continuare dispus la investiţii foarte mari pentru nivelul fotbalului românesc.

Un jucător cotat la 5,5 milioane de euro este dorit de CFR Cluj

Şefii lui CFR Cluj discută despre ceea ce ar putea fi unul dintre cele mai importante transferuri din ultimii ani, din Liga 1.

Nelu Varga a recunoscut că vrea să-l transfere în iarnă pe Nicolae Stanciu, unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti români, care are un CV impresionant.

Marius Bilaşco a recunoscut şi el că Nicolae Stanciu este o ţintă pentru CFR Cluj, deşi el câştigă în China, la Wuhan Three Towns, nu mai puţin de 1,8 milioane de euro pe sezon.

Oficialul lui CFR Cluj susţine că a primit informaţii despre Nicolae Stanciu inclusiv de la Slavia Praga, unul dintre cluburile pentru care mijlocaşul român a jucat.

”Cine a vehiculat acel nume poate să spună mai multe lucruri. (Samuilă: Totuşi, poţi să vorbeşti de o ţintă a voastră anunţată de Nelu Varga) Aici ţine de dorinţa patronului de a-l aduce.

Până la urmă, fotbalistic nu pot să confirm eu sau să infirm despre Stanciu, care este clar că şi-a dovedit valoare şi ştim cu toţii ce fel de jucător este.

Pot să-ţi dau un amănunt, este de fapt un adevăr despre el, nu ascund lucrul ăsta. Antrenorul celor de la Slavia Praga a vorbit foarte frumos despre el. Lumea de la Slava Praga a vorbit extraordinar de Stanciu.

(Samuilă: Cui a vorbit?) Nou, în general, celor din club. (Aţi discutat despre el?) Am discutat pentru că avem o relaţie bună cu ei (n.r. cu Slavia), ne-am mai întâlnit cu ei şi am mai ţinut aşa legătura.

E plăcut totuşi ca un club atât de important ca ăsta să vorbească atât de frumos de un român. Tuturor ne place Stanciu şi aici s-a învârtit toată discuţia legată de el.

După aceea, e şi patronul, care are şi el afinităţi pentru jucători. I-a plăcut foarte mult de el şi, na... Mai ales că este român, este şi din zonă”, a declarat Marius Bilaşco la Orange Sport.

În vârstă de 29 de ani, Nicolae Stanciu este unul dintre cei mai valoroşi jucători români şi este în prezent cotat la 5,5 milioane de euro.

De-a lungul carierei sale, el a fost transferat pentru sume care totalizează nu mai puţin de 32,3 milioane de euro.

Cea mai mare sumă de transfer a fost plătită de Al Ahli, în ianuarie 2019, când Sparta Praga a plătit nu mai puţin de 10 milioane de euro.

În China joacă din martie 2022, când Wuhan Three Towns a plătit 4 milioane de euro pentru transferul său de la Slavia Praga.

De-a lungul carierei, Nicolae Stanciu a reuşit să câştige două titluri cu FCCSB, unul cu Anderlecht şi două cu Slavia Praga.

Afla mai multe despre: stanciu 

viewscnt
Articole similare