Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica: ”Să spunem, prin absurd, că plec la Sepsi... Într-o lună învăţ şi ungureşte. Cu leadership te naşti, nu poţi să-l antrenezi”

Mihai Stoica: ”Să spunem, prin absurd, că plec la Sepsi... Într-o lună învăţ şi ungureşte. Cu leadership te naşti, nu poţi să-l antrenezi”

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica susţine că la Nicolae Dică a fost vorba despre o problemă de leadership şi a oferit câteva exemple personale.

Nicolae Dică a mărturisit că au fost persoane din staff-ul său de la FCSB cu care nu a fost în cele mai bune relaţii. Însă Mihai Stoica spune că fostul antrenor a avut o problemă de leadership.

Managerul general al FCSB-ului s-a oferit drept exemplu şi spune că n-ar avea nicio problemă de integrare la un club precum Sepsi, ba chiar ar învăţa şi limba maghiară.

Mihai Stoica spune că el s-ar integra inclusiv la Sepsi: ”Aş avea raporturi perfecte cu toţi din club”

Nicolae Dică a lăsat de înţeles că n-a existat o compatibilitate între el şi câţiva dintre oamenii care erau deja angajaţi în staff-ul tehnic de la FCSB. Mihai Stoica spune însă că Nicolae Dică a avut şi o problemă de leadership.

Oficialul FCSB a oferit drept exemplu fiecare aventură pe care el a avut-o la fiecare club la care la lucrat, unde a reuşit de fiecare dată să se integreze, fără să aibă conflicte notabile.

Mihai Stoica spune că el ar putea să lucreze fără probleme şi cu cei de la Sepsi Sfântu Gheorghe, ba chiar ar învăţa limba maghiară, în semn de respect pentru comunitatea din zonă:

”Ce leadership te naşti, niciodată nu poţi să ţi-l antrenezi. Eu n-am niciun fel de problemă să mă duc... să spunem, prin absurd, plec la Sepsi... fac pariu că, într-o lună, am raporturi perfecte cu toţi cei din club.

Şi poate că învăţ şi ungureşte. Şi nu o spun aşa, nu vreau să fac vreo glumă, nu o spun ironic. Pentru că aşa mi se pare normal. De-aia tot timpul am acuzat antrenori care au venit de ani de zile în România şi habar n-au să vorbească româneşte. Este umilitor pentru noi, este jignitor. Învaţă româneşte, pune-ţi 3 ore pe zi şi învaţă româneşte.

Asta o ai sau nu o ai (n.r. leadership-ul). Eu vorbesc de mine, nu vorbesc nu vorbesc de Dică, nu vorbesc de nimeni”, a explicat Mihai Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare