Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, ”trădat” de Florinel Coman? ”Mi-a cerut hârtie să plece. Nu-ţi dau nimic!”

Gigi Becali, ”trădat” de Florinel Coman? ”Mi-a cerut hârtie să plece. Nu-ţi dau nimic!”

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (24 de ani), căpitanul FCSB-ului, continuă să aibă evoluţii nesatisfăcătoare la gruparea ”roş-albastră”.

Gigi Becali, ”trădat” de Florinel Coman? ”Mi-a cerut hârtie să plece. Nu-ţi dau nimic!”

Florinel Coman (24 de ani) nu reuşeşte să mai ”strălucească” la FCSB, iar evoluţiile sale sunt în continuare sub nivelul aşteptărilor.

După mai multe accidentări, Coman a început sezonul din postură de om de bază la FCSB. Mai mult, Dică i-a acordat banderola, Coman devenind noul căpitan al echipei în urma plecării lui Florin Tănase la Al-Jazira.

Gigi Becali a dezvăluit ”ideea” lui Coman din sezonul acesta. Conform celor spuse de patron, Coman a cerut să fie împrumutat la o altă echipă pentru a reveni la forma care l-a consacrat. 

Becali, însă i-a refuzat direct cererea! Motivul? I-a fost frică să nu ajungă la una dintre rivalele FCSB-ului, CFR Cluj sau Rapid. 

”Păi, dacă el Coman, săracul, nu poate să mai dribleze un puşti de Divizia B. Pe cuvântul meu, mie chiar mi-e milă de el, pentru că e mare talent. Ce se întâmplă, nu pot să îmi dau seama. Ceva, ceva 100 % este. Nu se poate un copil la 19 ani să fie Mbappe cum îi spunea Hagi, iar la 24 când trebuie să fie bombă, el nu mai poate să facă ce făcea la 18 ani. Înseamnă că e în neregulă ceva!

(n.r.- dacă l-ar împrumuta pe Coman) Am crezut în el, cum să dau un jucător în care cred. Am crezut că vine şi ne salvează. Cred încă în el! Cum să dau un jucător în care cred, am dat bani pe el, 3 milioane de euro. Vreau să ne scoată el din asta, cum să îl dai? Ce Coman e un fotbalist pe care am dat două sute de mii.

(n.r.- ce îi spune Coman) El mi-a spus că el ar vrea să îl dau undeva împrumut. Probabil o avea ceva de prin România, că cere o hârtie. Că dacă are hârtie, vrea să plece unde vrea. Probabil undeva pe aici, cam bănuiesc eu ce. Nu vreau să mai fac circ, polemici. Dar ce cred eu, stai că vine perioada de transfer. Îi dau să îl împrumutăm undeva, dar nu pot să îi dau hârtie. Că după aia se duce la CFR sau la Rapid, sau la Dinamo. Şi nu pot să dau un jucător la o contracandidată la Dinamo. Că Dinamo se bate cu noi la titlu.”, a declarat Gigi Becali, într-o intervenţie telefonică la emisiunea Fotbal Show, la Prima Sport 2.

Florinel Coman l-a costat pe Gigi Becali 3 milioane de euro în 2017, când l-a transferat de la Viitorul Constanţa (n.r. actuala Farul Constanţa). Iar în acest sezon, în 19 meciuri disputate în toate competiţiile, extrema a marcat 3 goluri şi a oferit 3 pase decisive. 

"Pe zi ce trece e diferit". E Florinel Coman nefericit la FCSB? Panduru: "Îl pui căpitan, îi dai importanţă şi apoi e la rezerve" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: florinel comangigi becali 

viewscnt
Articole similare