Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru i-a distrus pe fotbaliştii FCSB-ului: "Dacă nu şi-au bătut joc şi au jucat serios, chiar au o problemă". Cuvinte dure la adresa lui Florinel Coman

Basarab Panduru i-a distrus pe fotbaliştii FCSB-ului: "Dacă nu şi-au bătut joc şi au jucat serios, chiar au o problemă". Cuvinte dure la adresa lui Florinel Coman

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat şi în deplasarea de la Oţelul Galaţi şi a acumulat doar două puncte în primele două etape ale grupei Cupei României. Imediat după meci, Basarab Panduru i-a criticat pe fotbaliştii vicecampioanei României.

"FCSB a jucat orice, dar numai fotbal n-a jucat. Am văzut jucători care n-au reuşit să facă un dribling, iar adversarii lor, din Liga a II-a, văd că sunt bine hrăniţi, sunt puternici... N-ai cum să nu depăşeşti pe cineva tot meciul.

Coman a trecut de vreun adversar tot meciul? Pentru jucătorii FCSB-ului, e mai bine să spui, după acest meci, că şi-au bătut joc. Adică dacă ei nu şi-au bătut joc şi chiar asta e evoluţia lor, chiar au o mare problemă mulţi dintre ei" , a declarat Basarab Panduru.

Oţelul - FCSB 0-0

Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 0-0, cu FCSB, într-un meci din grupele Cupei României. Pe final, partida a fost întreruptă timp de şase minute din cauza gazelor lacrimogene.

Partida de la Galaţi a început cu o scurtă întârziere din cauza suporterilor gazdelor, care au aruncat cu suluri de hârtie igienică pe teren.

În minutul 85, arbitrul Rareş Vidican a oprit meciul pentru şase minute, pentru că zona băncilor tehnice era afectată de gaze lacrimogene, care, împrăştiate de vânt, au provocat probleme şi jucătorilor, şi antrenorilor. Meciul a fost reluat după o pauză de şase minute.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare