Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică a rămas dezamăgit de un jucător de la FCSB: ”L-am tot băgat, dar n-am văzut o atitudine bună din partea lui...”

EXCLUSIV | Nicolae Dică a rămas dezamăgit de un jucător de la FCSB: ”L-am tot băgat, dar n-am văzut o atitudine bună din partea lui...”

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (24 de ani), căpitanul FCSB-ului, continuă să aibă evoluţii nesatisfăcătoare la gruparea ”roş-albastră”.

EXCLUSIV | Nicolae Dică a rămas dezamăgit de un jucător de la FCSB: ”L-am băgat, dar n-am văzut o atitudine bună...”

Florinel Coman (24 de ani) nu reuşeşte să mai ”strălucească” la FCSB, iar evoluţiile sale sunt în continuare sub nivelul aşteptărilor.

După mai multe accidentări, Coman a început sezonul din postură de om de bază la FCSB. Mai mult, Dică i-a acordat banderola, Coman devenind noul căpitan al echipei în urma plecării lui Florin Tănase la Al-Jazira.

Nicolae Dică a dezvăluit că a încercat să îl ajute pe Florinel Coman, dar fotbalistul de la FCSB nu a aratăt o atitudine bună!

”Eu am avut foarte multe discuţii cu Florinel Coman. La început a avut o reacţie foarte bună, s-a antrenat foarte bine, a avut apoi o cădere. A avut atitudine. N-a avut realizări pe faza ofensivă.  Nu e terminat, dar depinde de el, dacă viaţa lui extrasportivă a una bună şi se antrenează ok, poate să ajungă un jucător bun. 

În prima perioadă când am venit noi a fost bine, după aceea iar a avut o cădere. Tot am vorbit cu el, i-am explicat că am încredere în el, că d-asta îl bag. N-a avut realizările pe care le aşteptam, n-am văzut o atitudine bună din partea lui”, a declarat Nicolae Dică la Orange Sport. 

Florinel Coman l-a costat pe Gigi Becali 3 milioane de euro în 2017, când l-a transferat de la Viitorul Constanţa (n.r. actuala Farul Constanţa). Iar în acest sezon, în 19 meciuri disputate în toate competiţiile, extrema a marcat 3 goluri şi a oferit 3 pase decisive. 

Ce a spus Becali de Coman:

”Coman chiar nu mai e fotbalist! După ce că a uitat fotbalul, mai bate şi toate loviturile libere, din stânga, din dreapta. De 5 ani îi zic să nu mai bată cornerele pe poartă. După ce că habar nu ai, mai baţi şi cornere pe poartă! El vrea să arate că ştie să dea el, că e mare fotbalist. Nu a mai dat un gol de 100 de ani”, a declarat Becali.

Mihai Pintilii nu pune preţ pe Cupă! Explicaţia după remiza cu Oţelul + Replica pentru Dică: ”A fost aici...”

Afla mai multe despre: florinel comanfcsb 

viewscnt
Articole similare