Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ bombă în Superligă! Neluţu Varga îl vrea pe Nicolae Stanciu la CFR: ”Este o prioritate pentru noi!”

Anunţ bombă în Superligă! Neluţu Varga îl vrea pe Nicolae Stanciu la CFR: ”Este o prioritate pentru noi!”

CFR Cluj

Comentarii

Neluţu Varga a anunţat că Nicolae Stanciu se află pe lista de transferuri a CFR-ului.

Patronul de la CFR este pus pe fapte după calificarea CFR-ului din Conference League. Neluţu Varga a anunţat că Nicolae Stanciu este o prioritate pentru echipa ardeleană în campania de transferuri care începe în ianuarie. 

Omul cu banii din Gruia susţine că este dispus să facă un efort financiar în această iarnă, dar nu vrea să depăşească anumite limite. 

”Este o prioritate pentru noi!”

”Stanciu este o prioritate pentru CFR Cluj! L-am vrut şi în ianuarie, aşa este. Dar în acel moment nu se putea face transferul. Acum, suntem dispuşi să facem un efort. Dar nu orice efort, depinde şi de cifre”, a declarat Ioan Varga, potrivit Prosport.

Nicolae Stanciu a semnat cu echipa Wuhan Three Towns din China, în martie 2022. Românul a decis să plece din fotbalul european.

Motivul ar fi, cel mai probabil, un contract foarte mare, care ar putea să îl satisfacă din punct de vedere financiar, având în vedere că fotbalistul nu se mai află la prima tinereţe. 

Stanciu a devenit om de bază în China, iar în cele 17 partide în care a jucat, românul a oferit 7 pase decisive şi a marcat de 7 ori. Contractul lui cu Wuhan Three Towns expiră în 2024.

Afla mai multe despre: cfr-stanciu-neluţu varga 

viewscnt
Articole similare