Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a enervat pe un jucător adus în vară la FCSB: ”Trebuie să recunosc ce prostii am făcut”. Ce a mărturisit patronul vicecampioanei

Gigi Becali s-a enervat pe un jucător adus în vară la FCSB: ”Trebuie să recunosc ce prostii am făcut”. Ce a mărturisit patronul vicecampioanei

FCSB

Comentarii

Gigi Becali s-a declarat foarte dezamăgit de unul dintre transferurile pe care le-a făcut în vară şi sunt şanse mari ca jucătorul să plece.

În vară, Gigi Becali a decis să investească din nou masiv în transferuri şi a adus nu mai puţin de 12 jucători. Însă mulţi au fost deja trecuţi pe lista neagră.

În ultima intervenţie, patronul FCSB s-a declarat foarte dezamăgit de un jucător pe care a plătit 250.000 de euro şi care în trecut a fost şi la Farul Constanţa.

Ce jucător de la FCSB l-a dezamăgit pe Gigi Becali. Ar putea pleca în iarnă

Printre jucătorii veniţi în vară la FCSB a fost şi Marcol Dulca. Acesta a avut şi alte oferte, dar propunerea pe care i-a făcut-o Gigi Becali i s-a părut cea mai interesantă.

În schimbul transferului, Gigi Becali a plătit 250.000 de euro în conturile Chindiei. Dar acum spune că regretă decizia.

Patronul FCSB spune că ar fi trebuit să ţină cont de faptul că inclusiv Gică Hagi a renunţat la Marco Dulca:

”Mă minunez şi eu ce prostii am făcut. Că trebuie să recunosc ce prostii am făcut. Tu eşti mă mai deştept decât Hagi? Dacă Hagi îl dă pe el, tu Gigi eşti mai deştept decât Hagi?

Nu l-a dat el pe Dulca? Pei, dacă el, Gică, a renunţat gratis, cum dai tu 250.000 de euro? Eşti tu mai deştept decât Hagi la fotbal? Eşti fraier, eşti prost atunci! Atunci suportă şi gata”, a spus Gigi Becali la Prima Sport.

În vârstă de 23 de ani, Marco Dulca a fost internaţional român de tineret şi a fost o speranţă a generaţiei sale. A început fotbalul la U Cluj, apoi şi-a continuat junioratul la Swansea, unde a ajuns până la echipa sub 21 de ani.

În vara lui 2019, a fost transferat definitiv la Farul Constanţa (fostă Viitorul), care însă l-a împrumutat după un an la Chindia Târgovişte. În vara lui 2021, Gică Hagi l-a cedat definitv la Chindia.

La FCSB, Marco Dulca a adunat până acum 18 prezenţe (în total 571 de minute) - cele mai multe din postura de rezervă intrată pe parcurs - şi n-a reuşit niciun gol şi nicio pasă de gol. 

Foarte probabil, Marcol Dulca va fi unul dintre jucătorii care vor pleca în iarnă de la FCSB.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare