Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mereu îl pomeneşte”. Dan Petrescu îl regretă şi acum pe jucătorul plecat de la CFR Cluj. ”De foarte multe ori îl dă ca exemplu”. Este omul momentului pentru rivali | EXCLUSIV

”Mereu îl pomeneşte”. Dan Petrescu îl regretă şi acum pe jucătorul plecat de la CFR Cluj. ”De foarte multe ori îl dă ca exemplu”. Este omul momentului pentru rivali | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Mario Rondon (36 de ani) a fost eroul meciului dintre Sepsi şi Petrolul Ploieşti. Veteranul din atacul lui Cristiano Bergodi a decis partida în favoarea acestuia şi a dus-o pe formaţia covăsneană la un punct de zona locurilor de play-off.

Mario Rondon a ajuns la Sepsi în vara acestui an, de la polonezii de la Radomiak.

A ajuns pentru prima dată în România la Gaz Metan Mediaş, în ianuarie 2018, liber de contract după mai multe experienţe avute în Portugalia şi China.

În 2019, a făcut trecerea la CFR Cluj, unde a stat două sezoane şi a câştigat două campionate în Liga 1, iar din acest an îmbracă tricoul celor de la Sepsi.

”Mereu îl pomeneşte”. Dan Petrescu îl regretă şi acum pe jucătorul plecat de la CFR Cluj. ”De foarte multe ori îl dă ca exemplu” | EXCLUSIV

În actualul sezon, primul petrecut la Sfântu Gheorghe, Rondon a marcat deja opt goluri, în 18 etape.

Ultimele două reuşite au venit chiar în cel mai recent meci jucat, cu Petrolul, aducând şi victoria pentru Sepsi.

Despre veteranul de 36 de ani a vorbit şi Marius Bilaşco. Oficialul celor de la CFR Cluj a rămas în continuare impresionat de ce poate încă arăta pe teren atacantul din Venezuela.

Mai mult, a dezvăluit şi cât de important era acesta în jocul lui Dan Petrescu la CFR.

”Mereu îl pomeneşte Dan Petrescu, de foarte multe ori îl dă drept exemplu. E incredibil. Asta făcea cel mai bine tot timpul, tot timpul alerga, hăituia adversarii 90 de minute, tot timpul era acolo unde trebuia.

E clar că e un juc bun pentru Sepsi. Au făcut o alegere foarte bună când au decis să îl aducă. Nu contează vârsta la fotbal atunci când faci ce trebuie. Cu siguranţă o să mai dea goluri, o să vedeţi. E un jucător cheie pentru Sepsi”, a declarat Bilaşco, la Orange Sport.

Mario Rondon a fost un jucător cheie în perioadade doi ani petrecută la CFR Cluj. Deşi nu a fost un marcator constant, a dat goluri importante.

În total, jucătorul sud-american a evoluat în 78 de partide la formaţia din Gruia şi a marcat 14 goluri.

Totodată, Rondon are 14 meciuri şi trei goluri şi în naţionala Venezuelei.

Afla mai multe despre: rondoncfr clujsepsi 

viewscnt
Articole similare