Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt şi suporteri puţini, îi împiedicăm şi pe cei care mai vin”. Discursul lui Opriţa, după Chiajna - Steaua 0-1: ”S-a jucat mai mult minge lungă şi pe a doua”

”Sunt şi suporteri puţini, îi împiedicăm şi pe cei care mai vin”. Discursul lui Opriţa, după Chiajna - Steaua 0-1: ”S-a jucat mai mult minge lungă şi pe a doua”

Steaua

Comentarii

Daniel Opriţa (41 de ani) a tras concluziile după victoria la limită obţinută de Steaua în Liga 2, în faţa Concordiei Chiajna. Antrenorul roş-albaştrilor a analizat prestaţia echipei şi a vorbit şi pe seama problemelor întâmpinate de suporteri înaintea meciului.

Steaua a învins vineri, în deplasare, formaţia Concordia Chiajna, scor 1-0, în primul meci al etapei a 14-a din Liga 2.

Unicul gol a fost înscris în minutul 80 de Chunchukov. Pe parcursul meciului Concordia Chiajna a solicitat arbitrului trei lovituri de la 11 metri, iar Steaua – una.

Fotbalul s-a întors la origini, în Chiajna - Steaua 0-1. Opriţa: ”S-a jucat mai mult minge lungă şi pe a doua”

La finalul jocului, Daniel Opriţa a considerat că victoria putea fi de partea oricărei echipe şi a făcut un apel după ce suporterii Stelei au fost supuşi unor verificări suplimentare înaintea partidei de la Chiajna.

”Şi sezonul trecut am sperat, dar degeaba. Nu cred însă. Acum, însă, e altceva. Ai locul de promovare asigurat, pentru că suntem, pe primul loc. Sunt de lăudat jucătorii, ştiind că nu avem dreptul de promovare.

Eu aşteptam să intre suporterii, mă gândeam că vor intra, ne-au dat un imbold şi de afară. E păcat, mai ales că sunt şi suporteri puţini, îi împiedicăm şi pe cei care mai vin. Până la urmă, la meciul cu Dinamo s-a gresit, şi ei au înţeles ce s-a întâmplat şi vor avea altă atitudine.

Cred că trebuie găsită o cale de mijloc. Nu avem drept de promovare, mai jucăm şi cu tribunele goale, e o competiţie aşa, ca să treacă timpul.

A fost mai mult întâmplare, pentru că pe un astfel de teren e greu să pui ceva în practică. S-a jucat mai mult minge lungă şi pe a doua. Da, bufa-bufa. Oricine putea să câştige acest meci, era totul o întâmplare, am avut noi şansă acum şi am înscris”, a declarat Opriţa, după meci.

Steaua se află pe primul loc în clasamentul din Liga 2, cu 32 de puncte.

Afla mai multe despre: steaualiga 2oprita 

viewscnt
Articole similare