Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost la un pas de o rivală din Superligă, dar discuţia cu Hagi a schimbat totul: ”Mă ţin de cuvânt”. Marele câştig al Farului în acest sezon

A fost la un pas de o rivală din Superligă, dar discuţia cu Hagi a schimbat totul: ”Mă ţin de cuvânt”. Marele câştig al Farului în acest sezon

Farul Constanța

Comentarii

Denis Alibec (31 de ani) a vorbit şi el la conferinţa de presă dinaintea meciului dintre Farul Constanţa şi Chindia Târgovişte. Atacantul a fost întrebat de ce a ales să vină la ”marinari” şi nu la Rapid, care îl dorea la începutul sezonului.

Denis Alibec este unul dintre cei mai în formă jucători din România, el fiind şi unul dintre motivele pentru care Farul Constanţa este lider detaşat în Superligă.

După 17 etape scurse, ”marinarii” au un avans de opt puncte în vârful ierarhiei, iar următoarea clasată este Rapid, chiar una dintre echipele care şi-au manifestat interesul pentru a-l aduce pe Alibec înapoi în România.

A fost foarte aproape de o rivală din Superligă, dar discuţia cu Hagi a schimbat totul: ”Mă ţin de cuvânt”. Marele câştig al Farului în acest sezon

Ajuns la 31 de ani, atacantul face unul dintre cele mai bune sezoane din carieră, fiind autorul a şase goluri şi două pase decisive pentru dobrogeni.

La conferinţa de presă premergătoare partidei cu Chindia, Alibec a vorbit despre oferta de la Rapid, pe care a declinat-o după o discuţie cu Gică Hagi, alegând să se alăture Farului Constanţa.

”Da, dar am vorbit cu domnul Hagi, i-am zis că dacă mă voi întoarce în România, voi juca la Farul şi de obicei mă ţin de cuvânt”, a declarat Alibec.

Totodată, Denis Alibec a subliniat că pentru el contează mai mult ca Farul să iasă campioană decât un eventual titlu de golgheter în Superligă.

Acesta este de părere şi că un eventual titlu de campioană cucerit de Farul în sezonul acesta ar valora mai mult decât cel luat de Viitorul în 2017, deoarece toată Dobrogea ar fi alături de gruparea lui Gică Hagi.

”Important e să luăm titlul, golgheter contează mai puţin. (n.r. crezi că ar fi o performanţă mai mare să luaţi titlul acum decât în 2017) Probabil, pentru că ne numim Farul şi cu siguranţă toată Dobrogea va fi alături de noi”, a adăugat atacantul liderului din Superligă. 

Farul Constanţa o va întâlni pe Chindia Târgovişte sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 17:30, pe Orange Sport 1 şi orangesport.ro, în etapa a 18-a din Superligăa României.

Afla mai multe despre: farulalibec 

viewscnt
Articole similare