Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"L-a anunţat pe Gigi Becali!". Reghecampf, pe urmele lui Dică: e gata să antreneze gratis la FCSB!

"L-a anunţat pe Gigi Becali!". Reghecampf, pe urmele lui Dică: e gata să antreneze gratis la FCSB!

FCSB

Comentarii

Presa din Azerbaijan anunţă că Laurenţiu Reghecampf (47 de ani) e gata de un sacrificiu important pentru a antrena din nou la FCSB, echipă care-şi caută antrenor. Gigi Becali nu a găsit, încă, înlocuitor pentru Nicolae Dică, iar Reghe ar putea fi soluţia ideală.

Pauza competiţională dedicată Mondialului din Qatar trebuie să aducă un nou antrenor la FCSB, după plecarea lui Nicolae Dică. Gigi Becali şi-a luat timpul necesar pentru a face o alegere cât mai bună. Presa din Azerbaijan anunţă, vineri, că Reghe insistă pe lângă omul de afaceri din Pipera să antreneze din nou la FCSB.

"L-a anunţat pe Gigi Becali!". Reghecampf, pe urmele lui Dică: e gata să antreneze gratis la FCSB!

Postul vacant al antrenorului, de la FCSB, ar putea fi ocupat încă o dată de Laurenţiu Reghecampf. Tehnicianul român vrea să plece de la Neftchi, din Azerbaijan, iar presa din ţara respectivă anunţă că insistă pe lângă Gigi Becali pentru a prelua echipa "roş-albastră", unde a scris istorie.

După ce a anunţat recent că tehnicianul îşi doreşte să plece de la echipă, presa din Azerbaidjan scrie că Reghe l-ar fi anunţat pe Gigi Becali că îşi doreşte să revină la formaţia bucureşteană.

Publicaţia SportInfo precizează că Reghecampf "nu mai vede nicio perspectivă" în Azerbaidjan şi "este gata să se întoarcă la FCSB".

Mai mult, jurnaliştii azeri susţin că Laurenţiu Reghecampf "i-a trimis un mesaj lui Gigi Becali în care i-a transmis că nu are nicio pretenţie financiară şi este gata să semneze un contract în alb".

Laurenţiu Reghecampf a antrenat FCSB în două mandate: 2012-2014, în care a scris istorie, şi 2015-2017.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfantrenorfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare