Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi anunţă că vrea să ia titlul cu Farul: ”Vrem să ne batem să fim cei mai buni”

Gică Hagi anunţă că vrea să ia titlul cu Farul: ”Vrem să ne batem să fim cei mai buni”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi anunţă că vrea să câştige titlul în acest sezon cu Farul. Pentru constănţeni urmează meciul cu Chindia Târgovişte, una dintre cele mai în formă echipe din această perioadă.

Farul Constanţa este una dintre surprizele sezonului. Echipa lui Gică Hagi s-a cocoţat în vârful clasamentului şi are în prezent 8 puncte avans faţă de locul 2, în CFR Cluj, echipa de pe locul 3, are două meciuri în minus.

Gică Hagi anunţă astfel că şi-ar dori să câştige un nou titlu cu Farul Constanţa. Următorul obstacol pentru Farul este meciul cu Chindia, sâmbătă, de la 17:30, în direct pe Orange Sport 1.

Gică Hagi anunţă că vrea titlul cu Farul Constanţa

În această etapă Farul susţine un examen important. Jucătorii lui Gică Hagi o vor înfrunta pe Chindia Târgovişte, care, cu Toni Petrea pe bancă, arată o formă senzaţională.

Chindia n-a mai pierdut de 6 etape şi are un egal şi 5 victorii. Gică Hagi este încrezător, deşi nu se va baza pe 3 dintre cei mai importanţi jucători ai Farului: Munteanu, Benzar şi Nedelcu.

Hagi este însă optimist şi spune că Farul Constanţa are forţa necesară pentru a câştiga titlul în acest sezon:

”Un meci de campionat, 3 puncte, două echipe în formă, care cred eu că au făcut un fotbal bun, multe victorii în ultima perioadă.

Ştim că nu va fi uşor, adversarul are calitate, i-a organizat foarte bine, chiar şi cu Mihalcea erau organizaţi bine, am simţit asta la Constanţa, la 0-0.

Avem cei 3 accidentaţi, care sunt la Constanţa, Louis Munteanu, Benzar şi Nedelcu. Cu siguranţă că vrem să ne batem să fim cei mai buni, adică să câştigăm campionatul”, a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare