Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FCSB şi-ar putea schimba patronul. Dezvăluiri din anturajul lui Gigi Becali

EXCLUSIV | FCSB şi-ar putea schimba patronul. Dezvăluiri din anturajul lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Gigi Becali s-ar putea retrage de la FCSB, dezvăluie unul dintre cei mai apropiaţi oameni de omul de afaceri din Pipera.

În vară, după mulţi ani, Gigi Becali a investit din nou sume serioase în transferuri. Patronul FCSB a plătit nu mai puţin de 5,2 milioane de euro pentru jucători.

Cu toate aceste, rezultatele FCSB-ului au fost până acum sub aşteptări. În urmă cu mai puţin de o lună, Gigi Becali a anunţat din nou că se retrage din fotbal.

Gigi Becali s-ar putea retrage de la FCSB. Victor Becali: ”La un moment dat te saturi. E mai greu de crezut, dar se poate”

După returul cu Silkeborg, din grupele Conference League, pierdut de FCSB cu 5-0, Gigi Becali a adus din nou în discuţie tema retragerii sale din fotbal.

Patronul FCSB a fost dezamăgit de rezultatele echipei, mai ales că a pierdut tot cu 5-0 şi în turul cu Silkeborg, rezultat considerat atunci un accident.

”E cea mai mare bătaie de joc din viaţa mea. Chiar îmi dau seama că aştia m-au luat de prost. Am vorbit de atâtea ori că mă retrag din fotbal, dar acum o sa vedeţi că îmi pun planul în aplicare încet, încet”, a spus Gigi Becali, într-o declaraţie făcută pentru ProSport, pe 14 octombrie.

Victor Becali, vărul lui Gigi Becali şi unul dintre apropiaţii patronului FCSB, spune că această variantă nu este imposibilă.

Impresarul în vârstă de 61 de ani susţine că vărul său s-a săturat să tot investească bani mulţi la FCSB fără să aibă rezultate notabile.

Victor Becali spune astfel că retragerea lui Gigi Becali nu l-ar surprinde, caz în care FCSB şi-ar schimba patronul:

”(n.r. Despre retragerea lui Gigi Becali de la FCSB) L-aş vedea, dacă vezi că tot investeşti... până mai acum un an spuneau că nu investeşte.

Acum a făcut nişte investiţii exagerat de mari pentru campionatul nostru, spuneţi-mi alte echipe care plătesc asemenea sume.

Sigur că la un moment dat te saturi, eu spun că se poate, e mai greu de crezut, dar se poate”, a dezvăluit Victor Becali pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: victor becali 

viewscnt
Articole similare