Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la FCSB. Becali a renunţat la cel mai bun fotbalist dintr-un motiv incredibil. Decizie şocantă a patronului roş-albaştrilor

OUT de la FCSB. Becali a renunţat la cel mai bun fotbalist dintr-un motiv incredibil. Decizie şocantă a patronului roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

FCSB a făcut un nou meci extrem de modest în acest sezon şi a încheiat la egalitate, scor 0-0, cu Oţelul Galaţi, în grupele Cupei României. Acum, pentru vicecampioana României urmează un meci mult mai dificil, în Superligă, împotriva celor de la FC U Craiova 1948.

FCSB s-a impus clar în derby-ul de duminică, scor 3-1, în faţa marii rivale Rapid, însă evoluţia bună de la finalul săptămânii trecute a fost dată uitării după o nouă prestaţie dezamăgitoare.

Joi seara, la Galaţi, FCSB a remizat alb cu Oţelul, în grupele Cupei României. Acum, pentru vicecampioana României urmează meciul din campionat, duminică, din Superligă, pe terenul celor de la FC U Craiova 1948.

În partida cu oltenii, staff-ul FCSB-ului se va regăsi într-o situaţie neplăcută. Mihai Pintilii nu-l va putea folosi pe golgheterul campionatului, Andrea Compagno, din cauza unei clauze pe care Adrian Mititelu a fixat-o în contractul de vânzare al atacantului.

"Următorul meci din campionat e la FC U Craiova, iar Andrea Compagno nu va juca, deci e posibil să se schimbe serios datele problemei.

(n.r. există clauză să plătească clubul ceva dacă joacă Andrea Compagno?) Exact, da" , a dezvăluit Mihai Stoica.

Pentru a nu-i plăti lui Mititelu suma de 100 de mii de euro, Gigi Becali a luat decizia să renunţe la serviciile lui Andrea Compagno pentru meciul de la finalul săptămânii.

Dacă duminică nu va putea evolua, moderatorul Silviu Tudor Samuilă a avut curiozitatea de ce nu a fost folosit Compagno măcar în partida din Cupa României, de joi seara.

Cu zâmbetul pe buze, Basarab Panduru a rezolvat misterul printr-o glumă.

"A simţit ceva la picior, te-am lămurit. Uite ce repede am lămurit-o. Când simţi ceva la picior, nu joci" , a spus expertul Orange Sport.

  • 12 goluri în 16 meciuri a marcat Andrea Compagno în actualul sezon al Superligii
  • 900 de mii de euro valorează Andrea Compagno, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare