Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul cu CV important ofertat de Mititelu. A antrenat în Anglia şi Serie A! | EXCLUSIV

Antrenorul cu CV important ofertat de Mititelu. A antrenat în Anglia şi Serie A! | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu l-a ofertat pe Walter Zenga, antrenor care are în CV echipe din campionate importante, Anglia şi Serie A, dar italianul nu s-a mai prezentat la negocierile din Dubai. Victor Becali a spus, pentru Orange Sport, că i se pare lipsă de respect faptul că Zenga nu a mait la întâlnirea cu Mititelu, deşi patronul oltenilor s-a dus în Dubai.

Walter Zenga, antrenor cu CV important, a făcut un gest urât faţă de Adrian Mititelu, o "lipsă de respect" consideră Victor Becali. Agentul a vorbit, pentru Orange Sport, şi despre tentativa eşuată de negociere dintre Mititelu şi Walter Zenga.

Antrenorul cu CV important ofertat de Mititelu. A antrenat în Anglia şi Serie A! | EXCLUSIV

FCU Craiova 1948 l-a numit, în cele din urmă, pe Nicolo Napoli antrenor pentru a noua oară în Bănie. Asta după ce negocierile cu Walter Zenga au picat. Dorit de Adrian Mititelu, care a mers şi la Dubai pentru negocieri, Zenga nu s-a mai prezentat la întâlnirea stabilită.

Victor Becali a vorbit, pentru Orange Sport, despre tentativa de negocieri dintre Adrian Mititelu şi Walter Zenga şi a spus că "e o lipsă de respect" faptul că italianul nu a mai venit la întâlnirea cu Mititelu, deşi stabiliseră să se vadă pentru a discuta preluarea postului din Bănie.

"Am văzut şi varianta Zenga, s-a dus Mititelu până la Dubai şi nici măcar nu s-a întâlnit cu el.

(n.r. - Nu i-a răspuns la telefon) Asta e lipsa de respect, poate pe unii îi băgăm prea mult în seamă şi îi inventăm aşa prea mari. Nu mi se pare normal, indiferent că e Zenga, asta e varianta lui Mititelu, nu poţi să nu te duci la o întâlnire, măcar din respect", a spus Victor Becali, pentru Orange Sport.

Walter Zenga are în CV echipe din campionate importante, Sampdoria, Cagliari sau Wolves, dar şi echipe din România, FC Naţional, FCSB şi Dinamo.

  • 2 august 2020 este data la care a rămas liber de contract Walter Zenga, când s-a despărţit de Cagliari

Afla mai multe despre: walter zenga antrenor fcu craiova 1948victor becali walter zenga anternor fcu craiovaadrian mititelu walter zengavictor becali adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare