Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Ilie şi acum, în costum, o face mai bine". Panduru, savuros! Hohote de râs în studioul Orange Sport

VIDEO | "Ilie şi acum, în costum, o face mai bine". Panduru, savuros! Hohote de râs în studioul Orange Sport

Superliga

Comentarii

La Minutul 91, Basarab Panduru a analizat golul lui Rangelo Janga (32 de ani), cu care a deschis scorul în partida cu FCU Craiova (3-1) şi l-a comparat cu una dintre reuşitele lui Ilie Dumitrescu din meciul România - Argentina 3-2.

Basarab Panduru a provocat hohote de râs în studioul Orange Sport când a analizat golul lui Janga, din meciul CFR Cluj - FCU Craiova 3-1. "Pandi" a comparat golul lui Janga cu un gol celebru al lui Ilie Dumitrescu, dar a spus că Ilie, şi acum în costum, face alunecarea de la gol mai bine decât Rangelo Janga.

VIDEO | "Ilie şi acum, în costum, o face mai bine". Panduru, savuros! Hohote de râs în studioul Orange Sport

Golul din care Rangelo Janga a deschis scorul în meciul CFR Cluj - FCU Craiova 3-1 a adus pe retina celor din studioul Orange Sport golul doi al României din celebra victorie de la CM 1994, 3-2 cu Argentina. Basarab Panduru, care a fost la Mondialul din SUA în lotul naţionalei, a provocat hohote de râs cu analiza sa.

"Pandi" a spus că, şi acum în costum, Ilie Dumitrescu ar fi băgat o alunecare mai bună decât Janga la golul marcat. În plus, expertul Orange Sport a lăudat şi centrarea foarte bună a lui Emmanuel Yeboah.

"O centrare foarte bună a lui Yeboah, bagă interiorul...

A lui Ilie a fost mai... E şi o diferenţă mare între Ilie şi Janga. Clasa aia pe care o avea Ilie. Şi în costum, acum, Ilie bagă alunecarea aia altfel decât Janga, n-ai niciun dubiu cu asta.

Din nimic vine golul ăsta, vine centrarea aia bună a lui Yeboah. Vezi cum face demarcarea? Era în spatele lui în primă fază, dar când i-a luat faţa s-a terminat. Bagă alunecarea aia şi bagă mingea în poartă", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

CFR Cluj a învins pe FCU Craiova 1948 cu 3-1, în Gruia, după golurile marcate de Janga (16), Manea (33), Yeboah (67), respectiv Ganea (61).

Afla mai multe despre: basarab pandururangelo jangailie dumitrescugolvideo 

viewscnt
Articole similare