Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-a "ţepuit" Zenga pe Mititelu? "A gândit că eu mai pot aştepta. N-a mai venit!". Cum au picat negocierile cu italianul pentru banca FCU Craiova

L-a "ţepuit" Zenga pe Mititelu? "A gândit că eu mai pot aştepta. N-a mai venit!". Cum au picat negocierile cu italianul pentru banca FCU Craiova

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu (54 de ani), patronul FCU Craiova, a dezvăluit modul în care au picat negocierile cu Walter Zenga (62 de ani), antrenorul pe care-l dorea la echipa din Bănie. Omul de afaceri s-a deplasat în Dubai, dar Zenga nu a mai venit la întâlnirea stabilită.

Walter Zenga, antrenorul dorit de Adrian Mititelu la FCU Craiova, nu s-a mai prezentat la discuţia pe care trebuia să o aibă cu omul de afaceri într-un hotel din Dubai. Omul de afaceri din Oltenia a pus absenţa italianului pe seama faptului că şi FCSB căuta antrenor.

L-a "ţepuit" Zenga pe Mititelu? "A gândit că eu mai pot aştepta. N-a mai venit!". Cum au picat negocierile cu italianul pentru banca FCU Craiova

După plecarea lui Marius Croitoru, Adrian Mititelu a declanşat operaţiunile de căutări şi s-a oprit la varianta Walter Zenga. Italianul a fost dorit de Adrian Mititelu, cei doi au vorbit la telefon şi au stabilit să aibă o discuţie faţă în faţă, într-un hotel din Dubai.

Doar că Zenga n-a mai venit la întâlnirea cu Mititelu, iar patronul FCU Craiova a pus absenţa italianului pe seama faptului că şi FCSB caută antrenor, având în vedere că Mihai Stoica a dezvăluit că a discutat cu Zenga. Omul de afaceri din Oltenia a spus că după ce a aflat că Gigi Becali n-are de gând să-i acorde o nouă şansă pe banca FCSB, Walter Zenga l-a căutat pentru a discuta din nou oportunitatea de a fi antrenorul Craiovei.

„Am discutat cu Walter Zenga două minute la telefon în ziua de duminică, eu aflându-mă în Dubai. Am stabilit să ne vedem marţi la ora 17:00 în hotelul unde sunt cazat, de altfel foarte aproape de locuinţa acestuia.

Din nefericire, în ziua de marţi, Walter nu a putut să onoreze întâlnirea ferm stabilită. Nici măcar n-a anunţat că nu poate ajunge! Coincidenţă ori nu, evenimentele au avut loc chiar în intervalul de timp în care George Becali caută antrenor.

Prin urmare, probabil Walter a gândit că Mititelu poate să mai aştepte, perspectiva de a antrena FCSB fiind mult mai atrăgătoare. Ulterior, seara, după ce Gigi a transmis ca nu îl interesează Zenga, Walter a invocat scuze personale că n-a venit la întâlnire, apoi a arătat o disponibilitate excesivă să ne vedem.

Era prea târziu pentru un om care pune preţ pe demnitate înainte de orice. Sincer, jumătatate din motivele deplasării mele în Dubai se datorau unei discuţii cu el faţă în faţă. Din păcate, subiectul mi-a lăsat un gust amar! Niciodată n-am discutat despre staff, Vasilică, altele”, a transmis Adrian Mititelu, conform gsp.ro.

Afla mai multe despre: walter zengafcu craiovafcsbantrenoradrian mititelu 

viewscnt
Articole similare