Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru îi propune lui Gigi Becali antrenorul aflat în negocieri cu altă echipă din Liga 1: ”E criză şi vine Poenaru? Trebuie unul care a câştigat titluri” | EXCLUSIV

Panduru îi propune lui Gigi Becali antrenorul aflat în negocieri cu altă echipă din Liga 1: ”E criză şi vine Poenaru? Trebuie unul care a câştigat titluri” | EXCLUSIVgalerie foto

UTA

Comentarii

Înfrângerea cu U Cluj, din a 16-a etapă a Superligii, pare a fi picătura care umple paharul pentru Nicolae Dică (42 de ani) la FCSB. Patronul i-a transmis că îi aşteaptă demisia, iar deja se vorbeşte despre cine va fi adus în locul său.

După doar trei meciuri din acest sezon, Toni Petrea o părăsea pe FCSB, iar Nicolae Dică era instalat în locul său pe banca tehnică, reuşind să ”repare” greşelile predecesorului şi să califice echipa în grupele Conference League.

Fanii roş-albaştri considerau că patronul a luat într-un final o decizie înţeleaptă, dar timpul le-a demonstrat că schimbarea de pe bancă mai bine nu ar fi avut loc.

Eliminată din Conference League şi aflată în afara play-off-ului, cu doar cinci victorii după 14 runde disputate, vicecampioana traversează o perioadă de criză, în timp ce Toni Petrea se bucură de cea mai bună perioadă a carierei.

Aflat pentru prima dată în funcţia de principal pe banca unei echipe care nu se numeşte FCSB, fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf a reuşit minuni la Chindia, într-un timp extrem de limitat.

”E criză şi vine Poenaru?”

Şi numele lui Petrea a apărut printre posibilele variante pentru înlocuirea lui Nicolae Dică, pe lângă clasicele Marius Şumudică, Laurenţiu Reghecampf sau Ilie Poenaru.

Basarab Panduru este de părere că FCSB are nevoie de un antrenor experimentat pentru a ieşi din perioada de criză, iar, în contextul în care vicecampioana nu are multe opţiuni, l-a propus pe Walter Zenga.

Aflat în negocieri cu FC U Craiova, tehnicianul italian a mai fost la FCSB şi a mai lucrat cu Gigi Becali, astfel că ştie cum procedează patronul vicecampioanei.

Să îl aducă pe Zenga, că tot voia să îl aducă Mititelu. E criză şi vine Poenaru? Când e criză, vine unul care a câştigat campionate, care a făcut... dacă e criză şi vrei să câştigi campionatul, aduci unul care a câştigat campionate.

În compari pe Reghecampf cu cei de care am vorbit noi? Nu ai cum, Reghecampf e la un alt nivel, a demonstrat că e antrenor bun. Nu... pe Olăroiu ce să îl aduci?”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Dacă Dică îşi dă demisia, cred că FCSB are nevoie de un antrenor cu mare experienţă”, a adăugat Florin Răducioiu.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare