Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | A cerut rezilierea contractului: ”Pentru echipă, pentru fani, e mai bine să fac pasul înapoi”

BREAKING | A cerut rezilierea contractului: ”Pentru echipă, pentru fani, e mai bine să fac pasul înapoi”

Superliga

Comentarii

În a 16-a etapă a Ligii 1, deşi juca pe teren propriu, unde beneficia de marele său atu, fanii, UTA Arad a fost înfrântă de FC Argeş, scor 0-1. În urma înfrângerii, Ilie Poenaru a purtat o discuţie cu patronul Alexandru Meszar şi ar fi decis să ceară rezilierea contractului.

Adus pe banca tehnică a UTA-ei Arad la începutul acestui sezon, după ce petrecuse ultima stagiune la Academica Clinceni şi Gaz Metan Mediaş, aşteptările erau mari pe stadionul Francis von Neuman.

Ilie Poenaru reuşise să îi conducă pe cei de la Clinceni în play-off, în timp ce Gigi Becali şi MM Stoica au afirmat deseori public că îl admiră pe tehnician şi că ar colabora cu acesta.

În acest context, când acesta a decis să semneze cu UTA, care tocmai se despărţise de Ionuţ Badea, a fost considerată o lovitură dată de clubul arădean.

Dar, după doar 16 etape, fanii sunt exasperaţi şi deja cer o schimbare pe banca tehnică. La ultimul meci din campionat, înfrângerea 0-1 cu FC Argeş, lui Ilie Poenaru i s-a scandat <<demisia>> la unison.

Luând în calcul şi conflictele avute cu jucători influenţi de la Arad, specific Claudiu Keşeru şi Desley Ubbink, este de mirare că Poenaru nu şi-a părăsit mai rapid postul.

Ilie Poenaru a cerut rezilierea contractului

Însă, conform Special Arad, finalul este aproape. Ilie Poenaru s-ar fi întâlnit cu patronul Alexandru Meszar şi ar fi decis că a venit momentul să ceară rezilierea contractului.

Pentru echipă, pentru fani, pentru oraş e mai bine ca eu să fac pasul înapoi”, i-ar fi transmis Poenaru lui Meszar, conform sursei citate.

Jurnaliştii arădeni notează că ”divorţul” se va oficializa în cursul zilei de marţi, întrucât mai trebuie puse mai multe detalii la punct, din punct de vedere financiar.

În contextul în care şi la Arad există probleme cu banii, Ilie Poenaru cu siguranţă nu are şanse de a îşi încasa tot ce i se datorează, mai ales că sunt restanţe şi acum.

Însă, potrivit sursei citate, pe lângă plata restanţelor, clubul arădean s-ar mai putea angaja să le plătească două salarii din cele rămase din contract lui Poenaru şi staffului său.

Anterior se zvonea că şefii de la Arad urmau să îl demită pe tehnician şi că ar avea deja doi înlocuitori în vizor.

Afla mai multe despre: ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare