Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare pe banca tehnică a unei echipe importante din Liga 1? Aspectul evidenţiat: ”El are o limită, e problemă mare” | EXCLUSIV

Schimbare pe banca tehnică a unei echipe importante din Liga 1? Aspectul evidenţiat: ”El are o limită, e problemă mare” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Deşi la începutul sezonului avea speranţe să poată ataca podiumul Ligii 1, Sepsi nu a reuşit să se ridice la propriile aşteptări până acum şi se află pe locul nouă, cu doar 19 puncte din 16 etape, iar scaunul lui Cristiano Bergodi (58 de ani) a început să tremure.

Instalat pe banca tehnică a lui Sepsi după plecarea lui Leo Grozavu, Cristiano Bergodi a reuşit alături de covăsneni cea mai mare performanţă din istoria echipei, câştigarea Cupei României.

La începutul sezonului, tehnicianul italian i-a adus echipei din Sfântu Gheorghe şi Supercupa, dar, câteva luni mai târziu, scaunul său a început să tremure.

Sepsi a pierdut ultimele patru meciuri la rând, iar Cristiano Bergodi pare să nu aibă soluţii să îşi scoată echipa din această serie neagră, deşi trebuie notat că le-a înfruntat pe Farul, CFR, FCSB şi Universitatea Craiova.

Cristi Costache, care a lucrat alături de Bergodi la Rapid, a afirmat că este clar că antrenorul italian are oarecare limite şi că există mari şanse ca acesta să le fi atins la Sfântu Gheorghe.

În contextul în care echipa o va ţine tot aşa, există şanse uriaşe ca oficialii lui Sepsi să ia o decizie drastică în privinţa băncii tehnice, în special după ce au investit masiv în transferuri.

Schimbare pe banca tehnică a lui Sepsi?

Nu cred că va fi linişte. Eu, unul, am văzut-o mereu capabilă să se implice nu neapărat în lupta pentru titlu, dar în deranjarea celor mari, adică sâcâirea lor, rezultate mai neaşteptate.

Într-un cuvânt, să le facă viaţa grea, dar rămân la părerea că, faţă de ce se întâmplă la Sfântu Gheorghe, investiţii, lot, transferuri şi aşa mai departe, e cam puţin ce se dezvoltă acum.

Pare, în cazul lui Bergodi, că atinge un anumit punct, după care nu se mai întâmplă nimic. El de aia nici nu a avut... s-a tot plimbat pe la noi, pe la toate echipele mari.

A fost la Rapid, Steaua (n.r. FCSB), CFR, Naţional, când era, dar performanţele au fost mici, te-ai fi aşteptat la altceva, zic eu. Nu o spun cu răutate sau...

Vrem, nu vrem să recunoaştem, are o anumită ştachetă pe care nu o poate depăşi, ca la săritorul în înălţime, atinge cu călcâiul şi cade băţul ăla.

O vedeam într-o cu totul altă ipostază (n.r. pe Sepsi), ei se chinuie acum să prindă play-off-ul, e problemă mare. Cum joacă, cum finalizează partidele e greu de crezut că...”, a declarat Cristi Costache, la Orange Sport.

Pe lângă Bergodi, alţi doi antrenori din Liga 1 se află în pericol, Flavius Stoican şi Ilie Poenaru.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare