Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Următorul transfer important din Liga 1? Fotbalistul, propus Farului: ”S-ar plia pe stilul lui Hagi”. Antrenorul său a recunoscut că îl va pierde | EXCLUSIV

Următorul transfer important din Liga 1? Fotbalistul, propus Farului: ”S-ar plia pe stilul lui Hagi”. Antrenorul său a recunoscut că îl va pierde | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Mioveni şi-a continuat seria neagră de rezultate şi după meciul cu Hermannstadt, fiind învinsă, pe teren propriu, scor 0-2, de sibieni. Invitaţi în studioul Orange Sport, Constantin Zotta şi Florin Răducioiu au remarcat unul dintre fotbaliştii pregătiţi de Marius Măldărăşanu.

Hermannstadt a reuşit să îşi încheie seria de patru meciuri fără victorie din campionat, după ce a învins-o pe codaşa Superligii, CS Mioveni, scor 2-0.

Ionuţ Stoica a marcat golul care a stabilit scorul final, în repriza secundă, după ce Daniel Paraschiv (23 de ani) punctase în prima repriză, ajungând la opt reuşite în această ediţie a Ligii 1.

Totuşi, atacantul este de părere că echipa sa nu a reuşit o prestaţie atât de bună pe cât şi-ar fi dorit şi susţine că sibienii puteau fi pedepsiţi, dacă Mioveni ştia cum să profite de greşeli.

Un meci de luptă, cu o echipă disperată după puncte. Am început mai greu, dar am reuşit să luăm punctele, suntem mulţumiţi de prestaţia noastră, mai ales din prima repriză.

Mie mi s-a părut că am intrat slab, ne-a lipsit încrederea după seria negativă, dar cei de la Mioveni nu au ştiut să profite. Pe mine mă apăsa (n.r. seria negativă).

Trei înfrângeri la rând, patru fără victorie... e clar că îţi doreşti foarte mult o victorie”, a declarat Daniel Paraschiv.

Următorul transfer important din Liga 1?

 

Doar Andrea Compagno a marcat de mai multe ori ca Daniel Paraschiv în acest campionat, iar Florin Răduiciou este de părere că atacantul s-ar potrivi de minune la Farul Constanţa.

Îmi place foarte mult de el. E un jucător care poate juca atât pe contraatac, un jucător inteligent, poate da goluri şi într-o echipă care atacă poziţional.

Eu zic că o echipă, fără dar şi poate, ar fi echipa lui Hagi. S-ar plia pe stilul de joc al lui Gică Hagi”, a declarat Florin Răduiciou, la Orange Sport.

Dacă Răducioiu a fost impresionat de prestaţia jucătorului, Constantin Zotta l-a remarcat pe acesta pentru atitudinea avută după meci.

M-a surprins modul cum a intrat în interviu, îşi făcea autocritica lui şi echipei sale, după ce au câştigat în deplasare. Nu am mai văzut aşa ceva. Eşti Hermannstadt şi câştigi in deplasare... tipul e foarte bun”, a completat Constantin Zotta.

La rândul său întrebat despre un posibil transfer al lui Paraschiv, care a fost dorit în trecut de Rapid, antrenorul lui Hermannstadt a recunoscut că îl va pierde ”până la urmă” pe golgheterul său.

Până la urmă va veni şi momentul când va fi 'vânat', dar cred în el, e un caracter deosebit, foarte serios, eu îl văd bine, dar trebuie să rămână cu picioarele pe pământ”, a spus Marius Mălădrăşanu.

Afla mai multe despre: daniel paraschiv 

viewscnt
Articole similare