Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Aceeaşi problemă ca acum 15 etape”. Ce l-a deranjat pe Basarab Panduru în victoria Rapidului cu CFR: ”Ce facem aici?” | EXCLUSIV

”Aceeaşi problemă ca acum 15 etape”. Ce l-a deranjat pe Basarab Panduru în victoria Rapidului cu CFR: ”Ce facem aici?” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Invitat în platou în urma victoriei Rapidului cu CFR Cluj, Basarab Panduru a evidenţiat un aspect care l-a deranjat în victoria giuleştenilor, din perspectiva gazdelor. Expertul Orange Sport l-a criticat pe Adi Mutu că nu a rezolvat o problemă pe care a întâmpinat-o şi în prima etapă.

Rapid a reuşit să obţină o victorie controversată în a 16-a etapă a Ligii 1, împotriva campioanei CFR, graţie loviturilor de la 11 metri acordate de centralul Cătălin Popa.

În special al doilea penalty dictat de arbitru a fost contestat de experţi, mai ales în contextul în care dispunem de VAR, iar acesta nu a intervenit.

Prima lovitură de la 11 metri a fost transformată de Cristi Săpunaru, iar a doua de Marko Dugandzic, deşi căpitanul giuleştenilor încă se afla pe gazon.

A luat mingea, era 100% sigur că dă gol şi normal că îl las, cum să nu îl las? Când simţi că dai gol, ia ţi bate. Sunt fericit pentru el. (n.r. cine ar bate penalty la meciul cu FCSB?) Vedem atunci cine se simte bine”, a explicat Cristi Săpunaru.

După ce în prima etapă a campionatului, tot împotriva CFR-ului, Alex Albu s-a băgat să execute şi a ratat, Basarab Panduru a fost deranjat că cei de la Rapid încă nu au un executant desemnat.

”Ce facem aici?”

Expertul Orange Sport a explicat că această abordare nu este corectă şi l-a criticat pe Adi Mutu, pentru că, 15 etape mai târziu, această problemă încă nu s-a rezolvat.

Stai puţin, că a fost o problemă cu Albu, nu vorbim de o echipă care nu a avut probleme. Iar continuă problemele astea? A fost în prima etapă, după 14 etape avem iar aceeaşi problemă, cine bate.

Nu s-a rezolvat până acum, în 15 etape? Adică bate Săpunaru, după vinde Dugandizc, <<lasă că bat eu>>, fiecare are impresia că dă gol, ce facem aici? Aşa e acolo, nu discut asta.

Dar vine unul... de ce nu a venit Onea? <<Lasă-mă pe mine, trag una... am un interior, trag în plasa laterală, nu vede nimeni>>. Dugandzic ce are, are 10 ani de Rapid?

Săpunaru a bătut, Săpunaru trebuia să bată”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Interesant a fost şi răspunsul. <<Eu îl las>>, adică <<eu>> (n.r. Săpunaru). Nu e decizia antrenorului? Cum îl laşi? Dacă îl laşi tu şi antrenorul zice nu, tu baţi”, a completat Andrei Vochin.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare