Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îşi va distruge reputaţia”. Pleacă Messi de la PSG după Campionatul Mondial?

”Îşi va distruge reputaţia”. Pleacă Messi de la PSG după Campionatul Mondial?

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi a intrat în ultimul an de contract cu PSG, iar zvonurile legate de viitoarea sa destinaţie s-au înmulţit.

Conform ”the Athletic”, Inter Miami, echipa patronată de David Beckham, ar fi în pole position pentru a obţine semnătura lui Messi.

Fraţii Jorge şi Jose Mas, cei ce conduc clubul alături de Beckham, poartă discuţiile referitoare la un posibil transfer.

Se poate întămpla asta? Vom încerca. Sunt o fire optimistă. Există o posibilitate. Îl văd pe Messi în tricoul lui Inter Miami.

Are o relaţie specială cu David şi ne-ar face tuturor plăcere ca Leo să facă parte din comunitatea noastră”, a declarat Mas la începutul anului.

Conform aceleaşi publicaţii, conducerea clubului din Statele Unite s-a întâlnit deja de mai multe ori cu Jorge, tatăl lui Messi.

Zvonurile legate de transferul lui Messi la clubul lui Beckham au luat amploare, după ce în urmă cu trei ani, argentinianul a cumpărat un apartament în Miami, Florida, pentru suma de 5.3 milioane de dolari.

Pentru americani ar reprezenta o lovitură de imagine uriaşă, înainte de Cupa Mondială din 2026, pe care Statele Unite o va găzdui alături de Canada şi Mexic.

Phil Neville, posibililul antrenor lui Messi

În acest moment, Inter Miami este antrenată de englezul Phil Neville. Fost jucător la Manchester United şi Everton, Neville a calificat în sezonul trecut echipa, în play-off-ul din Major League Soccer, după ce a terminat pe locul şase din 14.

Cu toate acestea, în fazele eliminatorii, Inter Miami a pierdut în prima rundă în faţa lui New York City FC, scor 0-3, şi a fost eliminată.

”Îşi va distruge reputaţia”

Posibilul transfer al lui Messi a stârnit un val de controverse pe reţelele de socializare. Majoritatea internauţilor consideră neonorabilă o eventuală mutarea a sa în America:

Dacă pleacă la Miami, îşi va distruge reputaţia”, ”Dezbaterea legată de cine e cel mai bun din lume va fi câştigată de Ronaldo”, ”Ar fi cea mai amuzantă chestie din istorie, dacă Neville va fi antrenorul lui Messi”, ”Nu-l voi ierta niciodată dacă va pleca în America. Se poate duce acolo doar când împlineşte 55 de ani”, sunt doar câteva dintre reacţiile fanilor, pe Twitter.

Lionel Messi, în vârstă de 35 de ani, a îmbrăcat de 12 ori în acest sezon tricoul lui PSG, pentru care a marcat de 7 ori, şi a oferit 12 pase decisive.

 

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare