Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UTA Arad, pe cale să-l demită pe Ilie Poenaru. Cine este favorit pentru a-l înlocui

UTA Arad, pe cale să-l demită pe Ilie Poenaru. Cine este favorit pentru a-l înlocui

UTA

Comentarii

Ilie Poenaru (45 de ani) riscă să fie demis de la UTA Arad în urma rezultatelor din ultima perioadă, iar pe lista scurtă au apărut două variante de antrenori care l-ar putea lua locul la conducerea băncii tehnice a formaţiei arădene.

Situaţia lui Ilie Poenaru la UTA Arad se complică pe zi ce trece, iar ultimul rezultat înregistrat nu îl ajută deloc.

UTA Arad a piedut meciul de pe teren propriu în faţa celor de la FC Argeş, scor 0-1, în prima etapă a returului din Superligă.

Astfel, forma slabă a formaţiei arădene se adânceşte din ce în ce mai mult, aceasta ajungând la o serie de şase meciuri fără victorie în campionat.

UTA Arad, pe cale să-l demită pe Ilie Poenaru. Cine este favorit pentru a-l înlocui

Prin urmare, se pune problema legată de viitorul lui Poenaru la UTA, iar în cazul în care s-ar ajunge la despărţire, clubul ar avea deja două variante pentru înlocuire.

UTA Arad are în vedere două nume, pe Costel Gâlcă (50 de ani) şi Laszlo Balint (43 de ani), conform Gsp.

Gâlcă este liber de contract din februarie 2022 după despărţirea de Al Hazem, din Arabia Saudită, iar în perioada recentă s-a speculat pe seama unei reveniri a acestuia în fotbalul românesc la FC U Craiova şi FC Argeş, revenire ce nu s-a mai concretizat în cele din urmă.

De cealaltă parte, la Balint ar putea fi vorba despre o revenire la UTA. El este cel care a promovat-o în Liga 1, în 2020. A stat în total doi ani şi jumătate la cârma formaţiei arădene (iulie 2019 - ianuarie 2022).

La începutul acestui sezon a antrenat-o şi pe Universitatea Craiova, dar a fost demis după doar şapte meciuri.

Ilie Poenaru: ”O echipă nu se poate construi în 5 luni”

”Este o problemă când adversarul arată o agresivitate foarte mare. O să am o discuţie cu conducerea, avem un target de puncte până la întrerupere.

E normal, lumea îşi doreşte foarte multe de la echipă, dar să nu se uite că într-un timp foarte scurt am schimbat o echipă întreagă, am avut accidentări şi suspendări.

O echipă nu se poate construi în 5 luni de zile care să joace bine. Ştiu că în România nu mai există răbdare şi este cel mai uşor să schimbi antrenorul”, afirma Poenaru, după eşecul cu FC Argeş.

 

Afla mai multe despre: uta aradilie poenaru 

viewscnt
Articole similare