Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lui Ilie Poenaru i s-a cerut demisia pe stadion după UTA - Universitatea Craiova 1-2: "Voi vorbi cu conducerea"

Lui Ilie Poenaru i s-a cerut demisia pe stadion după UTA - Universitatea Craiova 1-2: "Voi vorbi cu conducerea"

UTA

Comentarii

Antrenorul de la UTA, Ilie Poenaru, a apărut descumpănit la finalul înfrângerii cu Universitatea Craiova, scor 2-1.

Ilie Poenaru, după UTA - Universitatea Craiova 1-2

UTA se află în afara obiectivului în Superligă. Arădenii sunt doar pe locul 13, cu 16 puncte, iar lui Ilie Poenaru i s-a cerut demisia din partea suporterilor prezenţi la înfrângerea cu echipa din Oltenia. 

Antrenorul care a dus-o pe Academica Clinceni în play-off nu ia în calcul plecarea acum, dar a recunoscut că va avea o discuţie cu conducătorii de la UTA. 

"Am început bine meciul, am jucat de la egal la egal în primele 25 de minute. După gol nu am înţeles de ce am făcut pasul în spate, să lăsăm adversarul  să pună presiune. Facem greşeli de marcaj. După pauză, tocmai ce le transmisesem că trebuie să stăm sus, să nu le dăm spaţii, să-i lăsăm să schimbe partea, dar din păcate nu a durat mult şi a fost greşeala lui Paul Anton, iar după eliminare s-a rupt meciul. Chiar şi în 10 oameni am avut ocazii, dar nu le-am fructificat. 

Cât nu eliminăm greşelile şi m-am săturat să spun că trebuie să eliminăm greşelile individuale. Da, sunt supărat pe Paul Anton. Cum primim cartonaşele roşii... Pe prostiile pe care le facem. Chindriş va plăti şi el, e o pedeapsă financiară. 

Este presiune, toţi ne dorim, dar din păcate am făcut greşeli, am pierdut puncte pe greşeli personale şi am ajuns unde am ajuns. Da, e normal (n.r. - că fanii i-au cerut demisia). Sunt supăraţi, vor să vadă altceva, că echipa câştigă. Momentan, ăştia suntem şi e mult de muncă. În cinci luni nu e uşor să faci lucrurile cum îţi doreşti. 

Nu mă gândesc să plec deocamdată. După turul de campionat voi vorbi cu conducerea şi vedem ce decizie se va lua. Voiam să avem la peste 20 de puncte după tur, că acolo se fac punctele", a declarat Ilie Poenaru. 

Universitatea Craiova a câştigat cu UTA, 2-1, în Superligă

Universitatea Craiova a câştigat duminică, în deplasare, scor 2-1, meciul cu formaţia UTA, din etapa a 15-a a Superligii.

Abeid a deschis scorul pentru gazde, în minutul 13. În primul minut de prelungire al primei reprize, Baiaram a egalat cu o lovitură de cap, la centrarea lui Nistor. Arădeanul Anton a fost eliminat în minutul 50, pentru un al doilea cartonaş galben, iar craiovenii au preluat conducerea pe tabelă prin acelaşi Baiaram, cu un gol din pasa lui Nistor.

Afla mai multe despre: ilie poenaruuta universitatea craiova 2-1 

viewscnt
Articole similare