Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru, oprit de alarma de incendiu. Demisia, amânată de antrenorul de la UTA Arad: ”O echipă nu se poate construi în 5 luni”

Ilie Poenaru, oprit de alarma de incendiu. Demisia, amânată de antrenorul de la UTA Arad: ”O echipă nu se poate construi în 5 luni”

UTA

Comentarii

Ilie Poenaru (45 de ani) a tras concluziile după meciul pierdut de UTA Arad în faţa celor de la FC Argeş. Flash-interviul de după meci, în care tehnicianul a vorbit şi despre viitorul său la club, a fost marcat şi de un incident provocat de alarma de incendiu.

UTA Arad a pierdut partida cu FC Argeş, scor 0-1, în etapa a 16-a din Superligă, iar postul lui Ilie Poenaru este pe muchie de cuţit.

Arădenii au ajuns pe locul 14 în clasament, în urma unei serii cu şase meciuri la rând fără victorie.

Ilie Poenaru, oprit de alarma de incendiu. Demisia, amânată de antrenorul de la UTA Arad: ”O echipă nu se poate construi în 5 luni”

La finalul partidei cu FC Argeş, în care UTA a avut şi doi jucători eliminaţi, Ilie Poenaru a afirmat că echipa sa merita victoria deoarece a dominat marea majoritate a meicului.

”Aţi văzut fotbalul în care adversarul nu are ocazii şi câştigă cu 1-0, a fost şi în seara asta. După gol, Piteştiul nu a mai contat absolut deloc.

În a doua repriză, am pus presiune şi am dominat total timp de 45 de minute. Au mai scăpat pe două contraatacuri. Când îţi creezi situaţii clare şi nu marchezi, ce să faci, nu poţi să antrenezi ratările astea, nu poţi face mai mult.

Cred că a fost penalty şi la Cascini, la Latovlevici... Nu ştiu dacă e bine că avem VAR sau nu, dar nu mai vreau să comentez arbitrajul, am pierdut, suntem supăraţi. Este o situaţie grea. Le-am spus băieţilor că acum trebuie să se vadă caracterele.

Trebuie să mulţumim publicului. E singurul lucru bun care se întâmplă. Încercăm, dominăm, dar nu reuşim să înscriem”, a declarat Ilie Poenaru, după meci, moment în care flash-interviul a fost întrerupt de alarma de incendiu de la stadion.

La câteva minute de la incident, antrenorul arădenilor a revenit şi a vorbit despre viitorul său la echipă. Suporterii i-au cerut demisia pe parcursul partidei cu FC Argeş.

”Este o problemă când adversarul arată o agresivitate foarte mare. O să am o discuţie cu conducerea, avem un target de puncte până la întrerupere.

E normal, lumea îşi doreşte foarte multe de la echipă, dar să nu se uite că într-un timp foarte scurt am schimbat o echipă întreagă, am avut accidentări şi suspendări.

O echipă nu se poate construi în 5 luni de zile care să joace bine. Ştiu că în România nu mai există răbdare şi este cel mai uşor să schimbi antrenorul”, a concluzionat Poenaru.

Afla mai multe despre: poenaruuta arad 

viewscnt
Articole similare