Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoluţie: Conte antrenor şi două super transferuri pentru un club uriaş din Europa!

Revoluţie: Conte antrenor şi două super transferuri pentru un club uriaş din Europa!

Campionate

Comentarii

Gazzetta dello Sport anunţă că Juventus pregăteşte o adevărată revoluţie pentru vara lui 2023. "Bătrâna Doamnă" vrea să revină în prim-plan în Serie A şi în cupele europene.

Juventus traversează o perioadă mai puţin fastă de rezultate, în Serie A şi eliminată din grupele Ligii Campionilor. Echipa din Italia pregăteşte, însă, o adevărată revoluţie pentru revenirea în top, pe care vrea să o declanşeze cu două super transferuri şi un antrenor de top: Antonio Conte.

Revoluţie: Conte antrenor şi două super transferuri pentru un club uriaş din Europa!

Vara lui 2023 se anunţă una extrem de promiţătoare pentru Juventus. Gazzetta dello Sport anunţă că "Bătrâna Doamnă" pregăteşte mutări cu care revină în prim-plan, în Serie A şi în cupele europene, şi dezvăluie ce transferuri tari vrea să facă formţia din Piemont.

Alessandro Bastoni - Fundaşul central crescut de Inter şi promovat chiar de Antonio Conte la echipa mare a clubului este pe lista de transferuri a lui Juventus. Unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Europa, Bastoni este jucător-cheie la Inter, iar Conte îl cunoaşte foarte bine şi îl place, iar Juve vrea să profite de asta şi să facă transferul pentru a-l convinge mai uşor pe antrenor.

Sergej Milinkovic-Savic - Mijlocaşul sârb este o dorinţă mai veche a lui Juventus. "Sergentul" are parte de evoluţii foarte bune deja de mai multe sezoane încoace şi Antonio Conte e fanul său. Preţul cerut de Lazio în schimbul starului său, 70 de milioane d euro, este unul piperat.

Cele două transferuri gândite de Juventus gravitează în jurul numirii lui Antonio Conte ca antrenor. Fostul jucător al "Bătrânei Doamne" a mai antrenat-o pe Juventus în două mandate: 2011-2012 şi 2012-2014.

Afla mai multe despre: antonio contemilinkovic-savicbastonitransferurijuventus 

viewscnt
Articole similare