Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Croitoru, detalii despre Garita: ”Atunci va fi lăsat să plece”. Ce a găsit la FC Argeş şi ce a avut de reproşat după debutul cu dreptul

Croitoru, detalii despre Garita: ”Atunci va fi lăsat să plece”. Ce a găsit la FC Argeş şi ce a avut de reproşat după debutul cu dreptul

FC Argeș

Comentarii

Marius Croitoru a tras concluziile după ce a debutat cu dreptul la conducerea băncii tehnice a celor de la FC Argeş. Piteştenii au obţinut o victorie importantă în deplasarea de la Arad, într-un meci în care Garita a fost eroul fostului antrenor de la FC U Craiova.

FC Argeş s-a impus, în deplasare, scor 1-0, în faţa echipei UTA Arad, într-un meci al etapei a 16-a din Superligă. Arădenii au avut doi jucători eliminaţi.

Unicul gol al meciului de la Arad a fost marcat de Garita, care a primit o pasă de la Njike, a făcut o cursă talonat de Erico şi a înscris din careul gazdelor, în minutul 27.

În minutul 86, arădeanul Raul Şteau l-a lovit cu cotul pe Tofan şi a primit cartonaşul roşu, fiind eliminat. În minutul 90 a fost eliminat şi Erico.

Croitoru, detalii despre Garita: ”Atunci va fi lăsat să plece”. Ce a găsit la FC Argeş şi ce a avut de reproşat după debutul cu dreptul

La finalul meciului, Marius Croitoru a comentat evoluţia jucătorilor săi şi s-a arătat nemulţumit de atitudinea acestora.

După ce a debutat cu dreptul, Croitoru a vorbit despre obiectul la FC Argeş şi a detaliat când ar putea pleca Garita de la echipă.

”Ca rezultat, da, putem spune că este un debut perfect, dar clar că au fost probleme mari. Nu sunt de acord cu atitudinea unor jucători, dar voi avea timp să remediez acest lucru.

Le-am explicat acum după meci că, din păcate, pentru unii, dacă vor avea aceeaşi atitudine, drumul nu mai este împreună, Am nevoie de jucători care dau totul din primul până în ultimul moment. 

Nu am de ce să fiu euforic. Este o victorie muncită, felicitări băieţilor. Sunt şi astfel de meciuri pe care le câştigi nu neapărat pentru joc, pe care noi nu l-am făcut astăzi. Pe viitor, cu astfel de joc nu putem emite pretenţii foarte mari.

Şi la Craiova am avut parte de susţinere, dar aşa au fost lucrurile, nu au mers şi era normal ca cineva să plece şi am plecat eu. Aici beneficiez de acelaşi lucru, de susţinere, şi vom vedea ce se va întâmpla până în vară sau iarnă.

Nici nu ai ce obiectiv să-ţi propui. Evitarea retrogradării? Câştigi două meciuri, eşti în play-off, pierzi două, eşti la loc de baraj. Nu ai alte variante să-ţi alegi. Ori ai play-off, ori evitarea retrogradării. Performanţa de anul trecut te obligă. E clar că odată ce ai ajuns în play-off, este şi normal ca anul viitor să-ţi doreşti acelaşi lucru.

(n.r. despre Garita) Sunt calităţile lui, trebuie să ajute echipa, iar dacă va veni o ofertă concretă, cred că va fi lăsat să plece. Datoria lui este să marcheze, să ne facă bucuroşi şi după să se poată transfera undeva unde să-i fie mai bine decât aici”, a declarat Croitoru, după meci.

Afla mai multe despre: croitoruarges 

viewscnt
Articole similare