Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”M-a întrebat care este obiectivul meu”. Curiozităţile lui Ancelotti despre Edi Iordănescu şi naţionala României: ”Era destul de familiarizat cu jucătorii noştri”

”M-a întrebat care este obiectivul meu”. Curiozităţile lui Ancelotti despre Edi Iordănescu şi naţionala României: ”Era destul de familiarizat cu jucătorii noştri”

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu (44 de ani) a dezvăluit discuţia pe care a avut-o cu antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti (63 de ani). Selecţionerul României a povestit ce curiozităţi a avut legendarul tehnician italian cu privire la prima reprezentativă a ”tricolorilor”.

Edi Iordănescu a fost la începutul lunii septembrie, timp de aproximativ o săptămână, într-o ”vizită de lucru” în cantonamentul celor de la Real Madrid şi ”furat meserie” de la legendarul Carlo Ancelotti.

Selecţionerul României nu a rămas dezamăgit după ce a petrecut timp cu antrenorul deţinătoarei Champions League, iar în urma discuţiei avute cu acesta, a rămas pe gânduri.

”M-a întrebat care este obiectivul meu”. Ancelotti, interesat de Edi Iordănescu şi naţionala României: ”Era destul de familiarizat cu jucătorii noştri”

Edi Iordănescu a dezvăluit că Ancelotti a fost foarte informat cu privire la echipa naţională a României şi cu jucătorii din circuitul acesteia.

De asemenea, tehnicianul român a afirmat că cvadruplul câştigător de Champions League a fost interesat să afle şi ce obiectiv are Iordănescu Jr. la echipa naţională.

Când Carlo Ancelotti a aflat că obiectivul naţionalei României este calificarea la Campionatul European din 2024, a fost puţin sceptic, argumentând cu faptul că foarte mulţi dintre stranierii români joacă în divizia a doua din Italia.

”Ancelotti m-a întrebat care este obiectivul meu şi i-am spus calificarea la Campionatul European. El era destul de familiarizat cu lotul nostru, cu jucătorii noştri şi s-a uitat destul de mirat. N-a vrut să mă facă să mă simt prost.

A fost foarte diplomat şi a spus: ‘Da, dar aveţi foarte mulţi jucători care joacă în Serie B, în ligile inferioare, majoritatea nu au experienţă internaţională’. Şi recunosc că m-a durut observaţia asta.

Eu mă mândresc cu situaţia mea, cu rolul meu, cu poziţia mea, asta vine din familie, vine şi din educaţie şi din experienţa trecutului, dar în acelaşi timp jucătorii cu care lucrez îmi sunt dragi, îmi sunt aproape. Discuţiile mele cu jucătorii sunt constante şi în perioada acţiunilor şi în rest”, a declarat Iordănescu, citat de Fanatik.

În preliminariile pentru Euro 2024, România se află în grupa I, alături de Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

 

Afla mai multe despre: edi iordanescucarlo ancelottiechipa nationala 

viewscnt
Articole similare