Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Titularul Barcelonei pleacă în vară, catalanii s-au pregătit. Nume surpriză pe lista lui Xavi!

Titularul Barcelonei pleacă în vară, catalanii s-au pregătit. Nume surpriză pe lista lui Xavi!

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona îi caută un înlocuitor lui Sergio Busquets (34 de ani), care termină contractul şi va pleca de pe Camp Nou în vara lui 2023, iar presa internaţională a adăugat un nou nume pe lista echipei catalane. Un jucător din Premier League este dorit de Barcelona.

Un post pe care Xavi şi Laporta vor trebui să-l acopere în vara viitoare, când Sergio Busquets va pleca de pe Camp Nou, este cel de mijlocaş defensiv. În birourile de pe Camp Nou s-a întocmit o listă de transferuri în acest sens, iar presa a aflat unul dintre jucătorii de pe ea.

Titularul Barcelonei pleacă în vară, catalanii s-au pregătit. Nume surpriză pe lista lui Xavi!

Ultimul nume de miijlocaş defensiv intrat pe lista de transferuri a Barcelonei este Bruno Guimaraes (24 de ani), fotbalistul lui Newcastle. "Coţofenele", cel mai bogat club din lume, l-au cumpărat de la Olympique Lyon. The Sun scrie despre interesul Barcelonei pentru Bruno Guimaraes, fotbalist din naţionala Braziliei.

Newcastle a plătit 42 de milioane de euro pentru transferul lui Bruno Guimaraes în ianuarie 2022, după ce fost preluată de şeicii din Arabia Saudită. La "Coţofene", Guimaraes e plătit cu 200.000 de lire pe săptămână, un salariu foarte bun la nivelul căruia va trebui să se ridice Barcleona.

Bruno Guimaraes a jucat 11 meciuri în acest sezon de Premier League pentru Newcastle, timp în care a marcat de două ori şi a livrat două assist-uri.

  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Bruno Guimaraes în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: barcelonabruno guimaraesbusquetstransfer 

viewscnt
Articole similare