Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Panduru când a aflat că Edi Iordănescu s-a ”şcolit” la Real Madrid: ”Du-te la Cadiz şi întreabă cum s-au salvat de la retrogradare” | EXCLUSIV

Reacţia lui Panduru când a aflat că Edi Iordănescu s-a ”şcolit” la Real Madrid: ”Du-te la Cadiz şi întreabă cum s-au salvat de la retrogradare” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu a povestit cum a fost experienţa prin care a trecut la Real Madrid, unde a asistat la şedinţele de pregătire ale ”galacticilor” şi a vorbit cu marele Carlo Ancelotti. Aflaţi în studioul Orange Sport, Mihai Stoica şi Basarab Panduru au comentat episodul selecţionerului.

Edi Iordănescu a fost de curând la o ”vizită de lucru” la Real Madrid, unde a ”furat” meserie de la Carlo Ancelotti, legendarul tehnician al campioanei Spaniei.

Mihai Stoica, managerul FCSB-ului, consideră că meseria de antrenor este total diferită faţă de cea de selecţioner, post pe care Edi Iordănescu îl ocupă de la începutul anului.

”N-a fost prea fericită povestea asta. Nu cred că ajută foarte mult să povestească asta. Nu văd care e legătura între o echipă de club care e obişnuită să câştige tot cu una care e obişnuită să câştige mai nimic. Nici perioada precompetiţională de la echipele de club nu e totuna cu cea de la echipa naţională.

Edi are o sarcină ingrată, o generaţie cu multe accidentări, cu plictisiţi poate. Selecţionerul nu este egal cu antrenor. Selecţioner e una, antrenor e alta. Punct şi de la capăt”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Panduru: ”Du-te la Cadiz şi întreabă acolo cum s-au salvat de la retrogradare” | EXCLUSIV 

Experienţa prin care a trecut selecţionerul României a fost analizată şi de Basarab Panduru, care a explicat că era mai benfică o ”vizită de lucru” la o echipă care a reuşit să se salveze de la retrogradare, nu la una care câştigă trofee peste trofee.

”Dacă vrei să faci ceve, nu te duci la Barca sau Real, la Guardiola sau Ancelotti, că te nenoroceşti. Ce scheme, ce tactici, ce filosofie... că ăştia nu sunt în stare să paseze.

Du-te la Espanyol, Cadiz şi întreabă acolo cum s-au salvat de la retrogradare, că noi acolo suntem, noi la nivelul ăla suntem.

Faptul că se duce undeva şi că nu stă degeaba, îl ajută. Unii au învăţat fotbal la echipa naţională, odată cu trecerea meciurilor, adică despre ce vorbim”, a adăugat şi Basarab Panduru.

Edi Iordănescu: ”La Real Madrid a fost o experienţă unică”

”Am interacţionat cu toţi membrii staff-ului, mi-a arătat cum pregăteşte jocurile, mi-a arătat cum analizează adversarii, mi-a arătat cum îşi construieşte ciclurile de pregătire, ce înseamnă o perioadă precompetiţională, cum face strategia pentru jocuri.

A fost o experienţă unică, lucrurile astea au fost posibile şi prin prisma relaţiei familiale pe care o avem cu Ancelotti. M-a bucurat că foarte multe lucruri pe care şi noi încercăm să le construim la echipa naţională le-am regăsit la Madrid”

La Real Madrid a fost o experienţă unică. În primul rând a fost pentru mine o onoare să fiu acolo, ştiu că şi în trecut am apelat la astfel de deplasări pentru dezvoltarea mea profesională.

Aş plasa această experienţă ca una unică. Am avut parte de o disponibilitate totală din partea domnului Ancelotti. Am fost la cel mai titrat club al Europei, cu cel mai titrat antrenor”, afirma Edi Iordănescu, într-un interviu pentru FRF TV.

Afla mai multe despre: edi iordanescuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare