Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat! Iordănescu n-a convocat un tricolor important. Revoltat, după discuţia faţă în faţă: "De neînţeles. E peste logica mea"

S-a aflat! Iordănescu n-a convocat un tricolor important. Revoltat, după discuţia faţă în faţă: "De neînţeles. E peste logica mea"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul României, Edward Iordănescu, s-a confruntat cu o dorinţă în masă de retrageri de la naţională. Pentru Orange Sport, antrenorul s-a arătat revoltat de aceste decizii, iar numele unui jucător care s-a cerut afară din lot s-a aflat.

Un tricolor i-a cerut lui Edi Iordănescu să nu mai fie convocat

Naţionala României va disputa luna aceasta ultimele două partide din grupa de UEFA Nations League:

  • Vineri, 23 septembrie, ora 21:45, stadionul Olimpic (Helsinki): Finlanda – România.
  • Luni, 26 septembrie, ora 21:45, stadion Giuleşti (Bucureşti): România – Bosnia şi Herţegovina.

Edi Iordănescu se vede nevoit să scoată naţionala dintr-o perioadă grea. Fără rezultate pe teren, mai mulţi tricolori au cerut să nu mai fie convocaţi. 

Este cazul mijlocaşului central al lui Gaziantep, Alexandru Maxim (32 de ani), care n-a mai dorit să onoreze convocările, anunţă Fanatik.

Sursa citată anunţă că Alexandru Maxim a luat decizia imediat după ruşinea din Giuleşti cu Muntenegru. Atunci, fotbalistul a informat staff-ul naţionalei că nu mai e dispus să vină la echipa naţională. 

Se pare că mijlocaşul care impresionează la echipa de club din Turcia a fost deranjat de criticile primite din partea fanilor şi a specialiştilor. 

În acest sezon la Gaziantep, tricolorul cu 57 de meciuri pentru România a marcat trei goluri şi a oferit două pase decisive în şapte meciuri. 

De altfel, Alexandru Maxim lipseşte din lotul convocat de Edi Iordănescu pentru partidele României cu Finlanda şi Bosnia. 

  • Aplicaţia Orange Sport este gratuită şi poate fi descărcată din Google Play şi App Store.

Edi Iordănescu: "Genul ăsta era de neînţeles"

Într-un interviu acordat Orange Sport, Edi Iordănescu a recunoscut că mai mulţi fotbalişti şi-au manifestat dorinţa de a se retrage, lucru de neacceptat pentru el. 

"Aveam patru, cinci, şase jucători care luau în calcul să se oprească de la echipa naţională (n.r. - dintre cei prezenţi?) Unii sunt, unii nu mai sunt, contează mai puţin. 

Pentru mine un lucru de genul ăsta era de neînţeles (n.r. - retragerea). Merge peste logica mea. Cred că un jucător care poate să îmbrace tricoul naţionalei trebuie să fie deschis şi disponibil până în ultima secundă, până când mai are ultima picătură de energie să o ofere pentru naţională.

S-au strâns multe dezamăgiri, s-a creat un mediu aşa cu o stare de spirit foarte canceroasă şi lucrurile astea încercăm să le reparăm. Nu a fost normal să aflu lucrurile alea, am lucrat în sensul ăsta, dar îmi doresc ca cine vine să vină cu convingere 100%", a declarat selecţionerul pentru Orange Sport, înaintea partidei cu Finlanda. 

Afla mai multe despre: edi iordanescualexandru maximromania bosnia 

viewscnt
Articole similare