Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pariul lui MM Stoica făcut în direct la OrangeSport: ”Până la finalul sezonului regulat vom fi pe primul loc ca număr de puncte acumulate!” EXCLUSIV

Pariul lui MM Stoica făcut în direct la OrangeSport: ”Până la finalul sezonului regulat vom fi pe primul loc ca număr de puncte acumulate!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a făcut un pariu în direct la OrangeSport, după ce FCSB a pierdut un nou meci în Superligă.

Duminică seara, FCSB a suferit a treia înfrângere din acest campionat, după ce a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 1-2. Forma modestă a FCSB-ului din campionat a continuat şi la meciul cu Universitatea Craiova. 

Roş-albaştrii au fost răpuşi cu 2-1 de echipa pregătită de Mirel Rădoi. Nicolae Dică a pregătit mai multe schimbări faţă de meciul cu Anderlecht, iar marea surpriză a fost titularizarea lui Denis Haruţ (23 de ani) pe postul de închizător.

Dică nu reuşeşte să redreseze echipa în campionat. FCSB nu câştigă puncte şi are meciuri grele cu echipe mult mai slab cotate. MM Stoica susţine că echipa pe care o reprezintă se află în momentul zero. 

Managerul general de la FCSB a făcut şi un pariu în direct la OrangeSport. El spune că dacă campionatul ar fi început în acest moment, FCSB ar fi pe primul loc până la finalul sezonului regulat. 

 ”Până la finalul sezonului regulat vom fi pe primul loc!” 

”Atât am putut. E indiscutabil faptul că jucând în Europa cheltuim energie, concentrare. Cred că ăsta e momentul zero la noi. Fac un pariu, că începând de acum... Să nu contorizăm cele două restanţe.

Până la finalul sezonului regulat vom fi pe primul loc ca număr de puncte acumulate, dacă ar fi să înceapă campionatul acum. Am făcut transferuri foarte bune şi spun că ne vom prezenta foarte bine după ce terminăm cu Europa”, a spus MM Stoica, la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-superligă 

viewscnt
Articole similare