Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce decizie a luat Valeriu Iftime în legătură cu Mihai Teja după 0-7 cu Sepsi: ”Dacă ne bate Clujul, atunci fac asta!”

Ce decizie a luat Valeriu Iftime în legătură cu Mihai Teja după 0-7 cu Sepsi: ”Dacă ne bate Clujul, atunci fac asta!”

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime a recunoscut că îi va mai da o şansă lui Mihai Teja, după ce FC Botoşani a pierdut cu 0-7 contra celor de la Sepsi.

Echipa Sepsi Sf. Gheorghe a învins, sâmbătă, pe teren propriu, gruparea FC Botoşani, scor 7-0, într-un meci din etapa 11 a Superligii. Gazdele au ratat şi două penalty-uri.

Sepsi a început partida cu un penalty ratat, în minutul 17, când Pap a reţinut şutul lui Rondon. Tot Rondon a deschis însă scorul, în minutul 24, iar în minutul 45+1, acelaşi Rondon a reuşit dubla pentru gazde.

În minutul 66, Ion Gheorghe a ratat un penalti, dar a urmărit balonul şi a înscris pentru 3-0. Scorul final a fost completat de Golofca (min. 71), Achahbar (min. 75) şi de dubla lui Tudorie (min. 83 şi min. 90+1, din penalty). Este cea mai categorică victorie din acest sezon al Superligii şi cea mai categorică din istoria clubului Sepsi Sf. Gheorghe.

Valeriu Iftime a recunoscut că îi va mai da o şansă lui Mihai Teja. El spune că antrenorul trebuie să nu piardă următorul meci din Superligă. 

”Dacă ne bate Clujul, atunci fac asta!”

”E adevărat că lucrurile sunt destul de complicate la Botoşani, cu un rezultat ruşinos care ne pune cu capul în pământ pe toţi, dar până la urmă încep să cred că nu doar Mihai este vinovat şi vreau să îi mai dau o şansă. Dacă ne bate Clujul atunci încerc să mă gândesc la o varianta.

Momentan rămâne Mihai. Respect meseria asta, nu cred că e doar o greşeală de antrenor. E o greşeală colectivă, şi a mea, şi a antrenorului, dar în special a celor care au fost pe teren”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Playsport.

Afla mai multe despre: fc botoşani-mihai teja-sepsi-fc botoşani 

viewscnt
Articole similare