Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica le bate obrazul oltenilor după gestul de la finalul meciului Craiova - FCSB 2-1: "Chestiile astea se întorc!" | EXCLUSIV

Mihai Stoica le bate obrazul oltenilor după gestul de la finalul meciului Craiova - FCSB 2-1: "Chestiile astea se întorc!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (57 de ani), managerul FCSB, a vorbit despre gestul făcut de oficialii olteni la finalul partidei U Craiova - FCSB 2-1, când crainicul stadionului i-a mulţumit lui Răzvan Oaidă pentru autogol "reuşit" pe "Ion Oblemenco".

La finalul partidei câştigate de FCU Craiova contra FCSB, 2-1 în Bănie, crainicul stadionului "Ion Oblemenco" i-a mulţumit lui Răzvan Oaidă (24 de ani) pentru autogol care a decis joculş. În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a comentat iroania oltenilor şi a spus că "se întorc chestiile astea".

Mihai Stoica le bate obrazul oltenilor după gestul de la finalul meciului Craiova - FCSB 2-1: "Chestiile astea se întorc!" | EXCLUSIV

FCSB a pierdut meciul cu U Craiova, 1-2 în Bănie, după ce Răzvan Oaidă a marcat în proprie poartă şi a decis, astfel, ca punctele să rămână în Bănie.

Crainicul stadionului din Bănie, un oficial al clubului, i-a mulţumit ironic lui Răzvan Oaidă pentru că şi-a marcat în proprie poartă şi a adus victoria U Craiova. Gestul l-a deranjat pe Mihai Stoica şi, în direct la Orange Sport, managerul roş-albaştrilor a spus că "se întorc lucrurile astea".

"Există un numitor comun la meciurile din Europa şi cele din campionat: greşelile de arbitraj. La Londra, penalty-ul, cu Anderlecht ni s-a refuzat un penalty când Dawa a fost placat. Cu Voluntari, la 0-0, penalty cu eliminare. Cu Craiova, la fel. Astea sunt pe deoparte. Pe de altă parte asist la un lanţ de ghinioane cum rar mi s-a dat să văd. Radunovic a alunecat pe piciorul lui Nemec, când a făcut penalty, acum a fost autogolul antologic al lui Oaidă.

Toate se întorc în viaţă, după cum se întorc pentru cei care ironizează acum.  Declaraţia lui Markovic că Tamm să meargă la spital o pun pe seama întrebarii obraznice a reporterului. La staţia de apliciare era scandat numele lui Oaidă şi spune clar crainicul că îi mulţumim pentru gol... Chestiile astea se întorc, am experimentat", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

U Craiova - FCSB 2-1, în Superligă

Universitatea Craiova s-a impus duminică, pe teren propriu, scor 2-1, în meciul cu formaţia FCSB, în etapa a 11-a a Superligii.

În minutul 32 al meciului de la Craiova, Mitrea a transformat un penalti acordat pentru un fault al lui Tamm la Markovic. Andrea Compagno a restabilit egalitatea, tot din penalti, în minutul 45+6. Craiovenii au trecut în avantaj cu un autogol al lui Oaidă (min. 66). FCSB a ajuns la a şasea partidă fără victorie.

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA: Lazar - Papp, Raul Silva, Mitrea - Vătăjelu, Al. Creţu, Screciu (Câmpanu 90), Ed. Florescu (Căpăţână 54), N. Bancu – Nistor (Mateiu 90) – Markovic (Roguljic 77). ANTRENOR: Mirel Rădoi
FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Haruţ (Miculescu 46), Oaidă (Radaslavescu) - Cordea, Compagno, Fl. Coman (46 Oct. Popescu). ANTRENOR: Nicolae Dică

Cartonaşe galbene: M. Rădoi 69, Căpăţână 88, Bancu 90+2 / Dawa 12, Fl. Coman 24, Radunovic 26, Tamm 30, O. Popescu 52, Olaru 88.

Arbitri: Petrescu Radu - Gheorghe Sebastian Eugen, Orbuleţ Mircea -  Popa Cătălin

Arbitri VAR: Chivulete Andrei Florin - Bîrdeş Romică

Observator: Liviu Ciubotariu

Afla mai multe despre: mihai stoicagestcraiovacrainicrazvan oaida 

viewscnt
Articole similare