Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diego Simeone, critici pentru rivalii de la Real Madrid: ”Îmi aduce aminte de echipa noastră cu Diego Costa”. Răspunsul lui Carlo Ancelotti

Diego Simeone, critici pentru rivalii de la Real Madrid: ”Îmi aduce aminte de echipa noastră cu Diego Costa”. Răspunsul lui Carlo Ancelotti

La Liga

Comentarii

Diego Simeone şi Carlo Ancelotti au tras concluziile după derby-ul Madridului din Atletico şi Real, adjudecat de campioana Spaniei.

Real Madrid a învins duminică, în deplasare, formaţia Atletico Madrid, scor 2-1, şi află pe primul loc în campionat. 

Pe arena Civitas Metropolitano, Real Madrid a condus cu 2-0, prin golurile reuşite în prima repriză de Rodrygo ('18) şi Valverde ('36).

Atletico a marcat în minutul 83, prin Hermoso, dar acelaşi jucător a fost eliminat pentru al doilea galben înminutul 90+1, şi Real s-a impus cu 2-1.

”Simt că nu am pierdut partida, în ciuda rezultatului. Puterea noastră este frumoasă de privit, o echipă care se apără compact, jos, şi contraatacă.

Îmi aduce aminte de echipa noastră pe când Diego Costa era aici şi lumea ne critica că suntem prea defensivi. Jucătorii au dat totul în acest derby.

Real a produs un joc perpendicular pe poartă foarte bun, au fost rapizi în tranziţie, din defensivă în atac, foarte buni defensiv.

Au jucat bine şi au profitat de şansele pe care le-au avut, o treabă foarte bună din partea antrenorului lui Real Madrid”, a declarat Simeone, după meci, potrivit marca.com.

Răspunsul lui Carlo Ancelotti nu a întârziat să apară şi a explicat de ce echipa sa s-a retras la scorul de 2-0.

”Foarte fericit după câştigarea derby-ului, foarte fericit, evident. Am avut un dublu avantaj la 0-2 şi am ştiut să ne apărăm bine.

Ideea a fost să jucăm bine mingea înapoi şi să jucăm vertical cu mingi între linii. Aşa au venit cele două goluri şi am acceptat că la 0-2 a venit timpul să ne apărăm, că a fost de ajuns.

Aşa cred. Am fi putut împinge jocul puţin mai sus. Pentru mine sunt o echipă foarte bună (n.r. cei de la Atletico). Au început greu sezonul, dar vor fi în luptă până la final.

Nu s-a decis încă nimic, totul se poate schimba rapid. Sezonul va fi foarte special cu Cupa Mondială şi a fost important pentru noi să începem aşa”, a reacţionat Carlo Ancelotti, conform sursei citate.

În clasamentul din La Liga, conduce Real Madrid, cu 18 puncte, urmată de FC Barcelona, cu 16 puncte şi Betis Sevilla 15 puncte, în timp ce Atletico Madrid se clasează pe locul 7, cu zece puncte.

Afla mai multe despre: real madridatletico madridla liga 

viewscnt
Articole similare