Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Se împacă Petrescu cu Varga?” MM Stoica a dat răspunsul în direct EXCLUSIV

”Se împacă Petrescu cu Varga?” MM Stoica a dat răspunsul în direct EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

MM Stoica a vorbit dspre scandalul care a izbucnit la CFR.

Dan Petrescu este pe picior de plecare de la CFR. CFR Cluj a rămas la 6 puncte în spatele liderului Superligii, Farul Constanţa, dar având două meciuri în minus. Nici în grupa de Conference League n-o duce mai bine, unde a strâns doar un punct în două etape. 

Dan Petrescu a făcut mai multe declaraţii care i-au supărat pe şefii din Gruia. Neluţu Varga a ieşit la atac înainte de partida câştigată cu FC Argeş, scor 0-1. Patronul CFR-ului spune că nu este mulţumit de joc şi i-a reproşat lui Dan Petrescu că a adus jucători slabi pe salarii mari. 

După meci, Dan Petrescu a dat de înţeles că va pleca de la CFR, doar dacă i se plăteşte clauza de reziliere. Antrenorul CFR-ului nu a dorit să ofere mai multe detalii. Marţi, Neluţu Varga a făcut noi declaraţii despre Dan Petrescu. El a spus ce obiective are ”Bursucul” la Cluj.

Invitat în studioul OrangeSport, MM Stoica a vorbit despre situaţia lui Dan Petrescu. Oficialul de la FCSB consideră că antrenorul nu va pleca niciodată dacă nu îi va fi plătită clauza. De asemenea, Mihai Stoica consideră că Petrescu se va împăca cu Varga şi lucrurile vor merge înainte

”Va fi o premieră!”

”Dan Petrescu nu pleacă niciodată fără clauză. La echipa naţională, nicăieri. S-a calificat, ok. E pe primul loc dacă va câştiga cele două restanţe. Bine, eu sper să nu. Eu zic că nu pleacă. Neluţu trebuie să îi plătească clauza şi trebuie să aducă un antrenor cu cotă.

Eu nu aş paria că pleacă Petrescu. Nici nu cred că îl dă afară. Eu cred că o să fie o premieră şi se vor împăca”, a spus MM Stoica, în exclusivitate, la Orange Sport.   

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-neluţu varga-mm stoica 

viewscnt
Articole similare